Bag for sag

Bag for en sag og støt katastroferamte børn med SPAR, Rosa og Gert

Hos SPAR er vi stolte af at være en del af det landsdækkende projekt Bag for en Sag, hvor børn i Danmark bager for katastroferamte børn.

Bag for en Sag handler nemlig om at hjælpe børn og unge, der har det svært og i år går alle pengene direkte og ubeskåret til Røde Kors’ arbejde med katastroferamte børn i Ukraine samt i andre udsatte områder.

Siden 2005 har det landsdækkende projekt Bag for en Sag, skabt hjertevarme bage aktiviteter i hele Danmark. Ideen er lige så enkel, som den er god. Børn bager for at hjælpe udsatte børn. Når man har bagt, sælges bagværket til forældre, bedsteforældre, naboer m.fl.

Bag med Gert og Rosa

Rosa Kildahl, som er en populær ambassadør for Bag for en Sag, har bagt to nemme kager sammen med SPARs egen købmand Gert. Det er der kommet et par videoer ud af. Se videoerne imens du bager. Så har du et hyggeligt selskab, ligesom du kan se både når det går godt og mindre godt for Gert og Rosa. Her på siden kan du også finde opskrifterne på de kager, som Gert og Rosa bager, samt inspirerende bagetricks fra Rosa.

Gulerodskage

Bag en dejlig gulerodskage sammen med Rosa og Gert, så har du også dejligt og sjovt selskab i køkkenet.

Se filmen her mens du bager - god fornøjelse.

Hindbærroulade

Prøv at bage en dejlig hindbærroulade - og hav selskab af Rosa og Gert mens du bager. 

Se filmen, mens du står i køkkenet. 

God bagelyst!

Det er let at deltage. Og alle kan være med. 

Alle kan deltage. Og det behøver ikke at være hverken dyrt eller kompliceret. Du bestemmer fuldstændigt selv hvad du vil bage, og når du har bagt, bestemmer du selv hvordan du vil sælge bagværket og hvad det skal koste. 

Bag for en sag

TILMELD DIG

... allerede i dag og bag for katastroferamte børn

FAKTA

Siden starten i 2005, har Bag for en Sag samlet ca. kr. 23. mio. ind til udsatte børn.  
Hver dag støtter Røde Kors børn, der er ramt af katastrofer. Det kan være i Ukraine, hvor børn lige nu er tvunget på flugt. Men også i Afghanistan, 
Yemen og Afrikas Horn hvor underernærede børn, netop nu kæmper mod sulten. Det er disse projekter, som Bag for en Sag bidrager til.

Bagning er hyggeligt og rart

Udover at støtte op om en god sag, vil Bag for en Sag og SPAR også gerne inspirere til gode bage stunder. Også gerne hjemme i familierne. 

Det er hyggeligt og rart at bage med sine børn. Og når man bager, har man gode muligheder for familiehygge og gode snakke, ligesom man kan give børnene færdigheder i køkkenet. Man kan lære dem om råvarerne, køkkenets værktøjer og den vigtige hygiejne.

Få Rosas tips og tricks til bagning her

Få Rosas opskrifter herunder

Nedenfor finder du Rosas opskrifter på en dejlig gulerodskage, en klassisk hindbær-roulade og ikke mindst en sommerkage med friske jordbær.

God fornøjelse og velbekomme!

Gulrodskage

Gulerodskage

Se opskriften

her
Roulade

Klassisk hindbærroulade

Se opskriften

HER
Sommerkage med Rosa

Sommerkage

Se opskriften

her
;