Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Vind med din bon

Deltag i konkurrencen om Gestus varer til en værdi af 500 kr.

Alle der handler i SPAR i perioden 21. marts  til 3. april 2020, har mulighed for at deltage i konkurrencen. Deltag ved at skrive dit navn, telefonnummer samt evt. email på slippen på din bon og aflevér den i butikken.

 

Udfyld bonen derhjemme

Du bedes tage bonen med dig og udfylde den hjemme, og aflevere den næste gang du alligevel handler. Dette tiltag for at undgå for mange mennesker står tæt sammen, og dermed risiko for coronasmitte.

Vi forlænger derfor også indleveringsfristen med 10 dage. Bonen skal således afleveres senest mandag d. 13. april 2020.

Vinderen trækkes herefter og får besked senest fredag d. 17. april 2020.

Tak fordi du viser hensyn!


Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke betinget af, at du giver samtykke til at modtage markedsføring. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan deltage så mange gange, du har lyst i perioden. Der trækkes en lokal vinder pr. SPAR butik 4. april 2020. Vinderne får senest besked i uge 15 via den e-mail eller det tlf. nr., som er oplyst. Hvis vinderen ikke senest 1 uge efter, har besvaret henvendelser fra deres lokale SPAR butik, er butikken berettiget, men ikke forpligtet til at udtrække en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderens navn vil blive offentliggjort i den lokale SPAR butik, hvor præmien er vundet, i 3 måneder. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk.

Når konkurrencen er slut, bliver alle boner destrueret i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ansatte i Dagrofa, SPAR butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted.

Dagrofa Aps er ansvarlig for konkurrencen. Konkurrencen løber fra den 21. marts til 3. april 2020. Boner, der er afleveret derefter indgår ikke i konkurrencen. Bonerne skal afleveres i SPAR butikken.

 

LÆS TILBUDSAVISEN