Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Vind en rejse med din bon

SPAR fylder 65 år, og det betyder rejsegavekort for i alt 65.000 kr.

I anledningen af SPARs 65 års fødselsdag kan du vinde et gavekort til FDM travel med din bon. Udfyld slippen på din bon med navn og telefonnummer og aflevér i butikken, så er du med i lodtrækningen af 3 rejsegavekort:

  • Førstepræmie på 35.000 kr.
  • Andenpræmie på 20.000 kr. 
  • Tredjepræmie på 10.000 kr.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke betinget af, at du giver samtykke til at modtage markedsføring. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan deltage så mange gange, du har lyst i perioden. Der trækkes lod blandt alle boner på landsplan. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne af rejsegavekort skal selv arrangere rejsen og tage kontakt til FDM travel. Vinderne får senest besked i uge 43 via den e-mail eller det tlf. nr., som er oplyst. Hvis vinderen ikke senest 1 uge efter, har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk i et halvt år. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses her.

Når konkurrencen er slut, bliver alle boner destrueret i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ansatte i Dagrofa, SPAR butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. 

Dagrofa Aps er ansvarlig for konkurrencen. Konkurrencen løber fra den 21. september 2019 til den 11. oktober 2019. Boner, der er afleveret derefter indgår ikke i konkurrencen. Bonerne skal afleveres i SPAR butikken.

LÆS TILBUDSAVISEN