Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Donationskonkurrence

Konkurrencevilkår

Disse konkurrencevilkår gælder for flaskeindsamlingskonkurrencen, som udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS. Det pantbeløb, foreninger eller klubber indsamler, går ubeskåret til Danmark redder jord, som
indsamler penge til Den Danske Naturfond. Ved deltagelse i denne konkurrence, udbudt af SPAR v/ Dagrofa, accepteres disse konkurrencevilkår.
 
Hvem udbyder konkurrencen?
Dagrofa ApS (”Dagrofa”)
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted
CVR-nr. 38714295
Har du spørgsmål til en konkurrence, kan du kontakte SPAR v/ Dagrofa på tlf.: 88 20 68 13.
 
Konkurrenceperioden
Konkurrencen strækker sig fra d. 4.-18. maj 2021 kl. 12.00
 
Hvem kan deltage?
Foreninger og klubber kan deltage. Du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark for at tilmelde din forening eller klub. Ansatte i Dagrofa og personer i deres husstande må ikke deltage i
konkurrencen.
 
Præmier
Der udloddes i alt 1 gavekort til en værdi á 5.000,- til SPAR. Gevinstafgiften ved præmien afholdes af Dagrofa. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Der tages forbehold for trykfejl.
 
Udvælgelse af vinderne
Den forening eller klub, der indsamler det største pantbeløb og som overføres samlet senest tirsdag d. 18. maj 2021 kl. 12, vinder konkurrencen. Vinderen får besked senest d. 21. maj 2021 via e-mail eller telefon. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra SPAR senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og SPAR er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på www.spar.dk i et halvt år efter konkurrencen er afsluttet.

Afhentning af præmier
Vinderen er selv ansvarlig for afhentning af sin præmie. Hvis en præmie ikke er afhentet senest 3 uger efter vinderen har fået besked, eller indløst inden udløb bortfalder retten til præmien. Er en præmie ikke afhentet/indløst, er SPAR berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.
 
Persondata
Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver registeret, så det er muligt at kontakte vinderen af konkurrencen.

LÆS TILBUDSAVISEN