Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

First Price

Dagligvarer i nye klæder

De varer, vi køber mest af i hverdagen, må gerne være til fornuftige priser. Men de behøver ikke at ”skrige” af discount. Derfor har First Price lavet ny emballage, der ikke kun matcher produkternes gode indhold, men også giver produkterne et mere personligt og enkelt udtryk.
Bare rolig – designet på emballagen er nyt, men det ændrer ikke på indhold og pris. Som kunde vil du møde samme gode varer, til samme gode pris - bare i en mere moderne indpakning. 
De første produkter med det nye design er allerede at finde i SPAR butikkerne, men udskiftningen vil ske løbende for at undgå spild og unødig miljøbelastning. 

First Price – Lav pris på dine dagligvarer

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge.
Valget er enkelt, for prisen er så lav, som den kan blive, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer. I får altid mere for mindre.

Nemmere affaldssortering

Udover nyt design, vil du også opleve, at der på produkterne er en tydelig forklaring af, hvordan emballagen skal sorteres i dit skrald. Så kan du hurtigt og nemt kan se, om emballagen skal i hård plast, glas, pap, restaffald eller andet. Så slut med at være i tvivl. Vi har mange varer, og det tager tid at implementere affaldssymbolerne. Tak for din tålmodighed. 

 

Affaldssortering

 


Hvis du vil vide mere...

 
 
 
 
LÆS TILBUDSAVISEN