Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Flaskeindsamling

Støt en vildere natur i Danmark og vind et gavekort på 5.000,- 

Nu kan din forening eller klub gøre en forskel for den danske natur. I SPAR afholder vi nemlig en landsdækkende konkurrence om at indsamle flasker som støtte ved TV 2s indsamlingsshow Danmark redder jord, som donerer penge ubeskåret til Den Danske Naturfond. Den forening eller klub, der indsamler det største pantbeløb til indsamlingen, vinder et gavekort til en værdi á 5.000,- til SPAR*. Konkurrencen strækker sig fra d. 4.-18. maj 2021 kl. 12.00. 

Tilmeld din forening eller klub HER.
(Bemærk, at du skal være over 18 år for at stå for tilmeldingen).

 

Vær sammen om et godt formål
Efter en lang periode med nedlukninger, kan konkurrencen være en hyggelig anledning for din forening eller klub til at samles om et fælles mål – nemlig at indsamle flasker og samtidig bidrage til et godt formål. Det gælder både indsamling af flasker i lokalmiljøet og i hjemmet. Som hovedsponsor af Ren Natur ved vi fra erfaring, at der er masser af pant at finde i naturen. Men der er også nemmere måder til at vinde konkurrencen.

 

Ideer til flaskeindsamling

  • Lav en hyggelig og social aktivitet ud af det, hvor I er sammen om at samle flasker
  • Spred budskabet på sociale medier og spørg, om nogle i jeres netværk vil bidrage med flasker og støtte indsatsen om at gøre vores natur vildere
  • Sæt jer evt. et fælles mål om, hvor meget pant I gerne vil indsamle og donere

 

Hvad går pengene til?
Når du som forening eller klub donerer 12 kr. går det til 1 m2 jord, som skal bidrage til at skabe en vildere natur og dermed bedre vilkår for dyrelivet.

Du kan læse mere om vores arbejde med at skabe en vildere natur her. Udover at skabe en vildere natur, har vi også fokus på, at naturen skal være ren og et rart sted at være. Derfor samarbejder vi for 3. år i træk med Hold Danmark Rent om en renere natur. Læs mere om Ren Natur her.

 

* Konkurrencen er ikke købsbetinget, eller betinget af et samtykke til at modtage markedsføring. Konkurrencen er for foreninger og klubber. For at deltage skal foreningen eller klubben registreres, hvorefter der modtages et deltager ID. Senest d. 18. maj 2021 kl.12 skal donationen sendes på MobilePay nummer 588208, hvor deltager ID registreres i kommentarfeltet. Overførsler via MobilePay efter dette tidspunkt indgår i indsamlingen til Danmark redder jord, men ikke i konkurrencen. 

Konkurrencen løber fra d. 4. maj til d. 18. maj 2021 kl. 12.00. Vinderen er den forening eller klub, som har samlet flest penge ind til Danmark redder jord. Der udloddes i alt 1 gavekort til en værdi á 5.000,- til SPAR. Vinderforeningen eller -klubben får direkte besked senest d. 21. maj 2021. Hvis vinderforeningen eller -klubben ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelse fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til at udtrække en ny vinder. Vinderens navn vil blive offentliggjort på spar.dk/konkurrencer i et halvt år. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen vil blive behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Når konkurrencen er slut, bliver alle data slettet. Ansatte i Dagrofa-koncernen, SPAR butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen. Konkurrencebetingelser kan læses her.

.

LÆS TILBUDSAVISEN