SPAR fødselsdag

SPIL & VIND

Præmier for 350.000 kr.
SPAR fødselsdagsflag

SPIL & VIND - masser af præmier

Deltag hver dag i fødselsdagshjulet med mere end 12.000 præmier indtil d. 15.10.2021. Så er du med i konkurrencen om hundredvis af dagligvarer. Og hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at vinde en af de 5 hovedpræmier ”Tøm en butik på 2 min.”.


Det eneste, det kræver for at deltage i fødselsdagshjulet, er, at du har downloadet fordelsappen, SPAR SAMMEN, og oprettet en bruger med aktivt betalingskort.
Hvis du ikke er medlem af fordelsappen, kan du tilmelde dig i dag og deltage i konkurrencen. SMS SPAR til 1210 og hent appen*. Læs mere om de mange fordele, du får som medlem af SPAR SAMMEN

her

Spil og vind varer
Ugentlige tilbud

Hvad kan du vinde?

Lander du på feltet ”dagspræmie” i spillet, vinder du et af vores præmieprodukter. Præmierne har hver en værdi på op til 63,95 kr. Uanset om du lander på feltet ”dagspræmie” eller ”hovedpræmie”, giver det et lod i puljen om at vinde en af hovedpræmierne ”Tøm en butik på 2 min.”. Den samlede præmieværdi er 350.000 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

*Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med i kampagneperioden d. 17.09 til d. 15.10 2021. 

Bliv fordelskunde

SPIL & VIND*

Send en SMS med teksten SPAR til 1210 og download fordelsappen for at spille med hver eneste dag i perioden.
Læs om SPAR SAMMEN
SPAR fødselsdagsflag

Se tilbudsavisen

Lige nu kan du spotte gode fødselsdagstilbud i vores tilbudsavis
Læs den her
Tilbudsavis

Konkurrencebetingelser

Alle 5 vindere af ”Tøm en butik på 2 min.” får senest besked i uge 43 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort her i et halvt år.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

 

Se øvrige konkurrencebetingelser her