Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Grøn Balance

I SPAR finder du et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, som er det naturlige valg for dig, der ønsker at spise økologiske fødevarer, værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter.

Det brede sortiment i Grøn Balance byder på en lang række økologiske mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter.

 

Ansvarlighed

Grøn Balance stiller krav til emballagen, råvarerne og fravær af uønsket kemi. Derfor finder du altid en eller flere mærkningsordninger på produkterne. Du kan derfor føle dig tryg og tage et bevidst valg når du handler.

Grøn Balance - Hverdag med omtanke

 

Økologiske fødevarer

Brug Grøn Balance logoet som pejlemærke for, at dine mad- og drikkevarer er økologiske. Produkterne bærer altid det danske Ø-mærke og/eller det grønne europæiske økologimærke.

Grøn Balance sortimentet består af mere end 200 økologiske fødevarer. Du finder blandt andet morgenmadsprodukter, æg, bage artikler, pasta, ris, pesto, kaffe, frostvarer, saft, smoothies, frugtstænger samt et stort udvalg af frugt, bær og grøntsager.

Læs mere om økologimærkningerne her.  

 

Når du spiser økologisk... 

  • Undgår du pesticidrester - også kaldet sprøjtegifte
  • Hjælper du med at holde grundvandet rent
  • Skaber du bedre forhold for dyr i produktionen og i naturen
  • Slipper du for GMO
  • Får du produkter med færre tilsætningsstoffer
  • Gør du noget godt for miljøet

 

Økologi og dyrevelfærd

I økologisk landbrug opholder dyrene sig i omgivelser, hvor de har mere plads til at bevæge sig, de har adgang til udearealer og fodres med økologisk foder.

 

Baby & Kids plejeserie

Værdsætter du at træffe grønne valg, når du shopper plejeprodukter til dit barn? Så kan du trygt handle Grøn Balance.

Grøn Balance Baby & Kids serien er 100 % fri for parfume og farve samt andre skadelige stoffer. Serien omfatter alt hvad du har brug for til pusling af dit barn: badeolie, shampoo, shower, zinksalve, pudder, vådservietter, skumvaskeklude, baby pads og baby vatpinde.

Alt i serien er naturligvis svane- og Astma & Allergy Nordic mærket. Du finder ingen planteekstrakter, parfume- eller farvestoffer, der kan give allergi samt ingen hormonforstyrrende eller miljøbelastende stoffer. Konserveringsmidlerne er nøje udvalgte, så de fleste kan tåle produkterne.

 

Foruden babypleje består serien af miljømærkede bleer, der er fri for parfume og lotion. Herudover er de mærket med FSC.

Den enkelte ble er blødere end nogensinde før, og er yderst skånsom og åndbar. Hertil har den en forbedret fleksibel pasform og en optimal sugeevne, der holder numsen tør både dag og nat. Sidst men ikke mindst har bleen forbedrede bløde lækagebarrierer, som sørger for at holde bleen tæt.

Bleerne er naturligvis mærket med Svanen og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic

 

Personlig pleje

Grøn Balance er en miljømærket plejeserie, der både er mærket med Svanen og Asthma Allergy Nordic, og indeholder hverken parfume, farve, eller problematiske stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Derudover er alle plejeprodukterne vegan-mærket, undtagen læbepomade, der indeholder bivoks, men er fri for mineralske fedtstoffer.

I plejeserien finder du blandt andet produkter til badet, til håret, renseprodukter, cremer, vat og mange flere produkter inden for kropspleje.

Grøn Balance plejeserie er det sikre valg til hele familien.

Vask og rengøring med omtanke

Grøn Balance husholdningsserie består af svane- og Astma Allergy nordic mærkede vaske- og rengøringsmidler, der alle er effektive på trods af de miljøvenlige ingredienser. Produkterne er parfumefri og uden hormonforstyrrende stoffer - og dermed et skånsomt valg. 

Inden for vask og rengøring finder du eksempelvis flydende vaskemiddel og vaskepulver samt opvasketabs, opvaskemiddel, skurecreme, universalrengøring og toiletrens. 

TV 2 Landsindsamling

 


Hvis du vil vide mere...

 
 
 
 
LÆS TILBUDSAVISEN