Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Grøn Balance

I SPAR finder du et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, som er en unik serie af økologiske, miljøvenlige eller allergivenlige hverdagsprodukter produceret med omtanke for dig og for miljøet. Grøn Balance går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er alle produkter underlagt en detaljeret kvalitetskontrol.

I Grøn Balance-serien finder du fødevarer, babypleje og bleer, produkter til personlig pleje, vask og rengøring. 
 

Fødevarer

Fødevarer fra Grøn Balance er alle 100 % økologiske og rige på smag. Læs mere om økologimærkninger her.

Grøn Balance spænder bredt - lige fra frugt og grønt til pasta eller kaffe. Det mest sælgende Grøn Balance produkt i SPAR er æg. Ikke alene smager de økologiske æg fra Grøn Balance godt - de kan også spises med god samvittighed og med en vished om, at æggene kommer fra høns, der har haft det godt. 

Grøn Balances frugt og grønt-sortiment består af en masse danske råvarer i sæson og er altid økologiske. Der er mange årsager til at økologi bør være at foretrække. Du undgår for eksempel en lang række sprøjtegifte i din mad. Samtidig skaber økologi bedre forhold for dyr, er godt for vores grundvand og for miljøet. 

Fri for mikroplast

Grøn Balances babypleje, personlige plejeprodukter og rengøringsmidler er 100 % fri for mikroplast.

Det kan være svært at gennemskue, om der er mikroplast i produkter, fordi mikroplast kan være lavet af mange forskellige typer plast. Hvis du vil undgå mikroplast i dine produkter, kan du enten forhøre dig direkte hos producenten eller vælge Svanemærkede produkter.

Babypleje og bleer

Grøn Balance er det trygge valg til din baby, når den sarte babyhud skal plejes. Alle babyplejeprodukter er udviklet af milde, effektive og veganske ingredienser og er desuden Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Grøn Balance bleer er dermatologisk testet og er ikke tilsat optisk hvidt.

For at sikre, at vores produkter lever op til kundernes kvalitetskrav, har vi fået 30 børnefamilier til at teste bleer fra Grøn Balance. Testfamilierne udtaler blandt andet følgende:

Personlig pleje

Grøn Balance har et bredt sortiment af personlig pleje til hele familien. Fælles for alle produkter er, at de er fri for parfume, farve og problematiske stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og at de er produceret med veganske ingredienser*. Produkterne er desuden Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

*Undtagen læbepomaden, der indeholder Cera Alba, bivoks.

Vask og rengøring

Vaskeprodukter og rengøringsprodukter fra Grøn Balance er alle effektive på trods af de milde ingredienser, som gør produkterne skånsomme for huden. Produkterne er så vidt muligt Svanemærket* og er derfor et trygt valg.

*Skyllemiddel er eneste produkt, som ikke er Svanemærket.


Hvis du vil vide mere...

 
 
 
 
LÆS TILBUDSAVISEN