Gør dine grillpølser endnu bedre. Pensl skiver af bacon på begge sider med lige dele barbecuesauce og ahornsirup.
Vikl skiverne om dine grillpølser, og grill dem sprøde og let karamelliseret.
Kom de sprøde pølser i grillede brød. Top med grov og pikant guacamole.
Du skal bruge:
Coleslaw smager fantastisk på hotdogs. Snit spidskål tyndt på et mandolinjern. Vend det med groftrevet gulerod og lidt fintsnittet rødløg.
Vend det derefter med din yndlings chilisauce, en god mayonnaise og lidt limesaft. Top det til sidst af med lidt friske koriander.
Du skal bruge:
Forny dine grillede hotdogpølser med en spicy og festlig salsa. Vend sorte bønner, majs, hakkede jalapeños og tern af frisk tomat med lidt olivenolie og friskpresset limesaft. Hotdogbrødene smager ekstra godt toppet med revet cheddar, inden de varmes
Du skal bruge: