Happydays med SPAR SAMMEN

Book ophold og ferier med rabat

Trænger du til en pause fra hverdagen? Vil du forkæle sig selv eller én du har kær med et lækkert wellnessophold? Eller skal I fejre kærligheden med et romantisk ophold?

Uanset hvad, så kan du nu booke ophold og ferier med rabat i både Danmark og Europa via din SPAR SAMMEN app. SPAR samarbejder nemlig med rejsevirksomheden Happydays, hvilket betyder at du som medlem af SPAR SAMMEN kan få op til 300 kr. i rabat pr. person på udvalgte ophold.

Bliv medlem: SMS "SPAR" til 1210 og download appen - så er du igang.

Italien
Wellness

Kender du Happydays?

Happydays er din kør selv-ekspert, der giver dig specialrabat på ferieoplevelser i hele Europa - uanset om du er til vinferie, wellnessophold, slotsferie eller et romantisk weekendophold. Hos Happydays kan du også finde inspiration til den gode sommeroplevelse på et kvalitetshotel, hvor livet er luksus, og I er i centrum. Glæd jer til lange dage ved stranden og lyse, nordiske sommernætter – eller tag sommerferien sydpå med cikadesang og lokale specialiteter på en fortovscafe med et glas kølig vin i middagsheden. 

Måske er du allermest til vin- og smagsoplevelser? Tag på vinferie i Frankrig, Tyskland eller Italien, som f.eks. byder på vinsmagning eller besøg på en lokal vingård. Er det derimod maden, der lokker, skal du gå efter et gourmetophold, der giver ekstra krydderi til ferieoplevelsen. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen for den gode rejseoplevelse.
 

Mad og vin
Ferieophold

Få rabat på dit næste ophold
Happydays er garant for den gode service og kvaliteten, som gør dine feriedage lidt bedre – og booker du en ferie eller et ophold som SPAR SAMMEN-medlem, får du en specialrabat på 150 kr. pr. person ved booking af op til 3 overnatninger, og hele 300 kr. i rabat pr. person ved booking af 4 eller flere overnatninger.
 

 

SPAR SAMMEN

Med fordelsappen SPAR SAMMEN får du masser af fordele allerede i dag.
Se alle fordelene her
Fordelsapp SPAR SAMMEN

Rabatten gælder kun på de udvalgte ophold, som du finder via SPAR SAMMEN-appen, og når du ser opholdene via appen, så er rabatten allerede fratrukken priserne på de udvalgte ophold.

Happydays udvælger nye ophold til rabatterede priser med jævne mellemrum – så hold endelig øje med rabatlisten.

Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til Happydays på 70 20 34 48.

Se betingelser vedrørende dit ophold på happydays.nu

Miljø og sundhed

Psst. Du støtter også mere vild natur i Danmark


Når du booker et af de udvalgte ophold via SPAR SAMMEN-appen, er du samtidig med til at støtte Den Danske Naturfond og deres arbejde om at sikre mere vild natur i Danmark for evigt. SPAR støtter nemlig Den Danske Naturfond med 25 kr. for hver overnatning, der bookes pr. person.

;