Happydays med SPAR SAMMEN

Book ophold og ferier med rabat

Trænger du til en pause fra hverdagen? Vil du forkæle sig selv eller én du har kær med et lækkert wellnessophold? Eller skal I fejre kærligheden med et romantisk ophold?

Uanset hvad, så kan du nu booke ophold og ferier med rabat i både Danmark og Europa via din SPAR SAMMEN app. SPAR samarbejder nemlig med rejsevirksomheden Happydays, hvilket betyder at du som medlem af SPAR SAMMEN kan få op til 300 kr. i rabat pr. person på udvalgte ophold.

Bliv medlem: SMS "SPAR" til 1210 og download appen - så er du igang.

Italien

Mangler du stadig at booke din sommerferie? Du kan nå det endnu…

Sommerstemning i Garda by

6 dages kør selv-ferie på hotel ved Gardasøen, Norditalien

Ved Gardasøens østlige bred ligger jeres hotel blot 500 meter fra søens glitrende vand og den travle lystbådehavn ud for Garda by. Hotellet, der blandt andet har swimmingpool, have og tennisbaner, er omgivet af oliven- og citrustræer, som giver stedet en helt særlig italiensk stemning – og savner I vinrankerne og de blå druer, ligger løsningen lige for. Tag på opdagelsesrejse i vinområdet Valpolicella (17 km), Amaronevinens højborg.

Gardas gamle bymidte (500 m) er også en stor oplevelse med sine smalle og krogede gader, hvor man kan føle sig som hensat til et maleri ved synet af de frodige blomster, der kravler over tegltagene og de pastelfarvede vinduer. Her finder I f.eks. Villa Albertini fra 1600-tallet og Captains Palace; et venetiansk palads fra 1400-tallet.

Kan I ikke få nok af smags- og duftindtryk, bør I opleve torvemarkedet i Peschiera del Garda (19 km), der finder sted hver mandag, hvor I kan opleve den italienske sjæl i en overdådighed af krydrede dufte, travle boder og de lækreste lokale og garanteret solmodne råvarer. Har I børnene med på ferien, kan I også tage den korte tur til Italiens største forlystelsespark, Gardaland (16 km), hvor der er garanti for, at det kilder i maven!

 

Sport Hotel Olimpo

Pris pr. person i dobbeltværelse
SPAR SAMMEN pris fra DKK 2.249,-
Normalpris fra DKK 2.549,-

  • 5 overnatninger
  • 5 x morgenbuffet
  • 5 x 3-retters middag inkl. salatbuffet
  • Aircondition på værelset
  • Værelse med balkon eller terrasse
  • 3 vinsmagninger med 2 guidede rundvisninger samt rabat på køb hos lokale vingårde.
  • 1 x rundvisning og balsamicosmagning hos Rossi Barattini samt 10 % rabat ved køb af gårdens produkter


Ankomst
Valgfri ankomst t.o.m. 18.10.2022.

Find og book dit ophold her:
https://www.happydays.nu/dk/tilbud/SPAR/italien/norditalien/gardasoeen/garda/sport-hotel-olimpo-5287/1639

 

Der er også meget andet at vælge imellem, for at sikre sig en god sommer.
Gå på opdagelse i de mange feriemuligheder her:
https://www.happydays.nu/dk/rejsekode/SPAR

Wellness

Kender du Happydays?

Happydays er din kør selv-ekspert, der giver dig specialrabat på ferieoplevelser i hele Europa - uanset om du er til vinferie, wellnessophold, slotsferie eller et romantisk weekendophold. Hos Happydays kan du også finde inspiration til den gode sommeroplevelse på et kvalitetshotel, hvor livet er luksus, og I er i centrum. Glæd jer til lange dage ved stranden og lyse, nordiske sommernætter – eller tag sommerferien sydpå med cikadesang og lokale specialiteter på en fortovscafe med et glas kølig vin i middagsheden. 

Måske er du allermest til vin- og smagsoplevelser? Tag på vinferie i Frankrig, Tyskland eller Italien, som f.eks. byder på vinsmagning eller besøg på en lokal vingård. Er det derimod maden, der lokker, skal du gå efter et gourmetophold, der giver ekstra krydderi til ferieoplevelsen. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen for den gode rejseoplevelse.
 

Mad og vin
Ferieophold

Få rabat på dit næste ophold
Happydays er garant for den gode service og kvaliteten, som gør dine feriedage lidt bedre – og booker du en ferie eller et ophold som SPAR SAMMEN-medlem, får du en specialrabat på 150 kr. pr. person ved booking af op til 3 overnatninger, og hele 300 kr. i rabat pr. person ved booking af 4 eller flere overnatninger.
 

 

SPAR SAMMEN

Med fordelsappen SPAR SAMMEN får du masser af fordele og gode rabatter på i forvejen nedsatte varer. Du får 20% på dit første køb, ved køb indenfor de første 14 dage.
Se alle fordelene her
Fordelsapp SPAR SAMMEN

Rabatten gælder kun på de udvalgte ophold, som du finder via SPAR SAMMEN-appen, og når du ser opholdene via appen, så er rabatten allerede fratrukken priserne på de udvalgte ophold.

Happydays udvælger nye ophold til rabatterede priser med jævne mellemrum – så hold endelig øje med rabatlisten.

Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at ringe til Happydays på 70 20 34 48.

Se betingelser vedrørende dit ophold på happydays.nu

Miljø og sundhed

Psst. Du støtter også mere vild natur i Danmark


Når du booker et af de udvalgte ophold via SPAR SAMMEN-appen, er du samtidig med til at støtte Den Danske Naturfond og deres arbejde om at sikre mere vild natur i Danmark for evigt. SPAR støtter nemlig Den Danske Naturfond med 25 kr. for hver overnatning, der bookes pr. person.