Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Hvad betyder det at være en af de lokale?

SPAR købmanden er det lokale samlingssted i en travl hverdag og til den stille weekend, hvor du har tid til at sludre. Købmanden er den hjælpende hånd, når alting går lidt for stærkt og det nemme indkøbssted til hverdagen, så kabalen stadig går op, når ungerne skal hentes og bringes, der skal handles, laves mad, vaskes og puttes.

SPAR købmanden værner om det lokale, både socialt og praktisk. Derfor holder hver købmand torvedage og andre arrangementer for byen, bakker op med lokale sponsorater, og som noget nyt i år har vi indgået et samarbejde med Ren Natur, som bidrager til et mere rent lokalmiljø. 

Med andre ord mener vi, at der er behov for nogen, der støtter op om de små samfund. Om de gamle dyder. Om de nære værdier. Nogen, du er på fornavn med. En SPAR købmand er lige præcis dét samlingspunkt, for SPARs købmænd er selv en del af lokalsamfundet. 

Gert

Gert er SPARs ansigt i reklamerne, og han er et godt billede på en SPAR købmand. Gert går op i kundernes og naboernes hverdag med en personlig og nærværende service. Han bekymrer sig om kundernes behov, for det skal være nemt at finde alt til hverdag, weekend eller fest i hans butik, som han selv råder over. Gert har altid god tid til en snak – og vi hjælper gerne med gode råd til aftensmaden og vinen. Men man kan naturligvis også komme hurtigt igennem indkøbet med en hjælpende hånd fra Gert. Du kan møde Gert her.

 

 

 

Tilbud

Hver uge finder du nye spændende tilbud hos din lokale SPAR. Find den aktuelle tilbudsavis her.

 

LÆS TILBUDSAVISEN