Julekalender med SPAR SAMMEN

Årets julekalender

Spil med i SPAR SAMMEN julekalenderen og vind spændende præmier hver dag frem til 24. december. Præmier for over 243.000 kr.

Download SPAR SAMMEN appen i dag og vær med

Sådan gør du

Send en SMS med teksten SPAR til 1210 og download fordelsappen for at spille med hver eneste dag i perioden.
Læs om SPAR SAMMEN
Vind præmier

Hvad skal du gøre, hvis du vinder?

Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon her i app’en, som du skal aktivere. Husk, at du skal bruge det betalingskort, som er registreret i app’en for at få udleveret præmien. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik senest 4 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien.

SPAR SAMMEN i december

*Du skal være tilmeldt SPAR SAMMEN for at kunne deltage. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Deltagelse kræver, at du har downloadet SPAR SAMMEN-app’en og oprettet en bruger med aktivt betalingskort. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med én gang om dagen i kampagneperioden torsdag d. 1. december til og med lørdag d. 24. december 2021.

Hvis der er et billede af et produkt bag lågen, har du vundet det pågældende produkt.

Der er mere end 10.000 præmier i spillet og hver præmie har en værdi fra 16,95 kr. til 42,95 kr.
Den samlede præmieværdi er kr. 243.000. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vinder?
Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon her i app’en, som du skal aktivere. Husk, at du skal bruge det betalingskort, som er registreret i app’en for at få udleveret præmien. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik* senest 4 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

Ugens avis

Lige nu har Spar masser af god inspiration til dit næste indkøb
Læs her
Ugens avis
;