Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Miljø og sundhed

Hos din lokale SPAR

I SPAR har vi fokus på at forbedre vores klima og minimere de skadelige effekter fra vores butikker. Det sker gennem løbende optimeringer i butikken med henblik på et mindre energiforbrug, mindre forbrug af plastik og mindre madspild. Vi fortsætter arbejdet i SPAR, men vil samtidig gerne give lidt inspiration videre til vores kunder.

Der findes nemlig mange idéer om, hvordan vi kan leve sundt og samtidig passe på vores klode. Det kan godt være en jungle at finde rundt i, og derfor har vi i SPAR samlet syv råd, som både bidrager til din sundhed og til klimaet.

Vi udvider og tilpasser også hele tiden vores sortiment i SPAR, så det matcher tendenserne i markedet, og så du kan få dækket dine behov. Læs mere om de varetemaer og mærkninger, som du møder i vores butikker her. Du finder også en guide til vores mest brugte miljømærkninger.

 

Vi holder naturen ren

At passe på miljøet handler ikke kun om de produkter, vi indtager. Det er også vigtigt at tænke på det aftryk, vi sætter i verden. Derfor er SPAR gået ind i kampen om et rent lokalmiljø i samarbejde med organisationen Hold Danmark Rent. Fra april til oktober afholdes ca. 400 lokale affaldsindsamlinger rundt om i landet. Du kan læse mere om Ren Natur her.

Plastikposerne i SPAR er produceret af genbrugsplast i en kvalitet, som kan bruges flere gange. Samtidig tilbyder vi også at du kan købe et af vores flotte nylonnet. Du kan læse mere om vores plastikposer her.

Grøn Balance er en serie af økologiske, miljøvenlige eller allergivenlige produkter, som du kan finde i SPAR. Produkterne er produceret med omtanke for dig og miljøet, og serien indeholder bl.a. fødevarer, babypleje og bleer, produkter til personlig pleje, vask og rengøring. Læs mere om Grøn Balance her.

 

 

SPAR på madspild

Jo bedre vi bliver til at planlægge vores indkøb, jo mindre mad smides ud. Det samme gælder for SPAR. Vi har derfor udviklet 5 ugers madplaner, som du kan bruge helt som de er eller krydre med dine egne opskrifter. Find vores madplaner her. Læs også om, hvordan vi sparer på madspild her.


Hvis du vil vide mere...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kreativ med ungerne
LÆS TILBUDSAVISEN