Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Øllingegaard i din lokale SPAR

Øllingegaard er et dejligt, lokalt mejeri, hvis hjerte banker for økologi og det naturlige. Derfor er Øllingegaard også stolt leverandør af velsmagende, økologiske mejeriprodukter til hele ugen. Det er mælk til morgenmaden, smør til brødet, kakaomælk og yoghurt til den lille sult – Ja, og meget, meget mere. Og så er det hele lige til at lægge i kurven, når du handler hos din lokale SPAR-købmand.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at få mejeriprodukter med hjem, som er produceret med en holdning til kvalitet, god smag og til godt madhåndværk. Og til naturen, selvfølgelig.

Øllingegaards produkter er produceret i Skævinge på Sjælland med mælk fra i alt syv lokale økologiske gårde – Alle kun halvanden time fra mejeriet. Landmændene, som leverer den friske mælk, udsår syv urter i græsmarkerne, som køerne får glæde af, når de fra midt april og 150 dage frem bliver lukket ud på de store marker. Her er der rigeligt med frisk luft og saftigt græs. Om vinteren går de frit rundt i den lune stald. Det er dyrevelfærd, som både kan ses og smages i alle Øllingegaards produkter.

Vidste du, at...

  • økologiske køer går på græs fra midten af april og 150 dage frem
  • økologiske produkter er fri for genmodificerede organismer (GMO)
  • du er med til at støtte øget dyrevelfærd
  • du støtter et lille, lokalt mejeri, når du køber produkter fra Øllingegaard
  • du er med til at sikre lokal produktion af økologisk mælk

Øllingegaard blev stiftet af ildsjælen, Morten Krohn, tilbage i 1989 og siden da er der sket en hel del. Med gårdenes store fokus på bæredygtig produktion er der udsigt til endnu mere velsmagende økologi i fremtiden – Du kan godt glæde dig!

*Sortimentet af Øllingegaard varer kan variere fra butik til butik.

 

 

 

LÆS TILBUDSAVISEN