Bagt torsk med linsesalat og rødbede/æble-vinaigrette

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g torskefilet100 g smør1 dl hvidvin4 dl Kogte grønne linser (se anvisning på pakken)1 courgette1 løg2 spsk. olivenolie2 spsk. eddike3 rødbeder skrællet og skåret i tern3 æbler i tern1 spsk. sennep1 spsk. kapers2 spsk. honning2 spsk. æbleeddike0,5 bdt. persille

Sådan gør du

  1. Skær torsken i 4 ensartede stykker og kom dem i en bradepande med bagepapir.
  2. Kom smør og hvidvin over. Krydr med salt og peber.
  3. Tænd ovnen på 175 grader
  4. Skær courgetter i tern og hak løg og persille.
  5. Vend det sammen med de kogte linser og tilsæt olivenolie og eddike.
  6. Sæt fisken i ovnen.
  7. Varm æbleeddike og honning i en lille gryde.
  8. Tilsæt rødbede og æble. Kog et par minutter.
  9. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad vinaigretten simre yderligere et par minutter.
  10. Tag fisken ud af ovnen.
  11. Kom linsesalaten på en tallerken, anret fisken ovenpå og slut af med den lune vinaigrette.