Bagte rødder med vinaigrette og sprødt rugbrød

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g skrællede gulerødder500 g skrællede rødbeder2-3 skiver rugbrød ca. 2 mm tykt5 spsk. olivenolie2 spsk. sherryeddike1 spsk. sennepSalt og peber

Sådan gør du

  1. Rugbrødet bages helt sprødt i ovnen på 200 grader med lidt havsalt og olivenolie.
  2. Skær gulerødderne og rødbederne ud i ensartede stykker.
  3. Vend dem med lidt olivenolie og salt og peber og bag dem på 200 grader i ca. 20-30 min. De skal stadig have bid.
  4. Tag dem ud og lad dem køle lidt af.
  5. Rør olie, eddike og sennep sammen til en vinaigrette.
  6. Hæld det over rødderne og smuldr det sprøde rugbrød ovenpå.
    Så er de klar til servering. Rødderne fungerer rigtig godt som lækkert tilbehør til både kød og fisk