Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Braiseret andelår med rødkål
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
4 andelår0.5 fl rødvin1 kvist timian2 fed hvidløg1 gulerod1 løgOlivenolie1 dl rødvin eller portvin0.5 rødkålshoved1 stang kanel3 stk stjerneanis1 mørk øl2 dl æblemost2 dl æbleeddike200 g sukker
Sådan gør du
Andelår:
Krydr andelårene med salt og peber brun dem godt af i lidt olie.
Kom dem i et ildfastfad.
Kom rødvin, timian, gulerod, hvidløg, og løg ved.
Lad dem braisere ca. 2,5-3 timer.
Sigt væden fra og gem andelårene (gerne til næste dag).
Skum fedtet fra væden og kog saucen ind med lidt ekstra rødvin eller portvin.
Sæt til side.
Rødkål:
Snit rødkålen groft og kom den i en gryde med most, øl, æbleeddike og krydderier.
Lad kålen simre ca. 40-60 minutter.
Steg andelårene møre i en 180 grader varm oven. Tager ca. 15 min.
Varm fonden op og smag den til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Monter saucen med smørret skåret i små terninger.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube