Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Braiseret kalvebov med saltet flæsk, rødvin og stegte gulerødder
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
1 kg kalvebov2 hakkede løg2 fed hvidløg, hakket1 fl rødvin200 g saltet flæsk eller bacon0.5 dl æbleeddike1 dl melTimianSalt + peber
Sådan gør du
Vend kødet i mel og krydr med salt og peber.
Varm olie i en god stegegryde og brun kødet godt af.
Tag det op og brun hakket løg og hvidløg.
Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen på.
Tilsæt en dusk frisk timian.
Lad retten simre i min. 1 time til kødet er mørt.
Rens svampe og skær gulerødder i grove stykker.
Svits svampene på en pande i lidt olie.
Giv gulerødderne en tur i ovnen med lidt olivenolie, salt og peber på 250 grader i ca. 10-15 min.
Kom grøntsagerne ned i retten de sidste 10 min.
Smag gryderetten til med salt, peber og æbleeddike.
Server med dampede ris, et godt brød eller en god kartoffelmos.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube