Farsbrød med rødkålssalat

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g hakket oksekød200 g revet gulerod2 løg hakket1 fed hvidløg hakket4 æg2 dl mælkMelSalt og peber0,25 rødkålshoved1 granatæble1 appelsin3-5 spsk. olivenFrisk mynte

Sådan gør du

  1. Bland oksekød med gulerod, løg, hvidløg, æg, mælk, mel, salt og peber.
  2. Rør det sammen til en fars og lad det trække i mindst 30 min. i køleskabet.
  3. Tag det ud og form det til et aflangt brød og læg det i en bradepande.
  4. Bag det 30-40 min. på 200 grader.
  5. Til salaten snittes rødkålen helt fint. Vend granatæble og plukket mynte i.
  6. Rør appelsinsaft og olivenolie sammen og hæld over salaten.

Skær stegen i skiver og server med rødkålssalaten og et groft brød. 

 

Energi pr. person: 2313 Kj/ 550 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Kulhydrat: 6,5 g

Fedt: 6,0 g