Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Farsbrød med spinat
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
400 g frossen, optøet helbladet Spinat500 g hakket svinekød1 tsk. groft salt1 finthakket løg1 fed finthakkede hvidløg½ tsk. friskkværnet peber200 g hytteost1 dl mælk3 spsk. hvedemel
Sådan gør du
Kom spinaten i en sigte og pres den fri for væde.
Skil spinaten let fra hinanden.
Rør det hakkede kød med salt godt sammen.
Tilsæt løg, hvidløg, peber og hytteost.
Rør mælken i lidt efter lidt og derefter melet.
Rør farsen godt sammen og vend spinaten i.
Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Form farsen til et lille brød og læg det i en bradepande.
Bag det i midten af ovnen ved 225 grader i ca. 45 min.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube