Farsbrød med spinat

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g frossen, optøet helbladet Spinat500 g hakket svinekød1 tsk. groft salt1 finthakket løg1 fed finthakkede hvidløg½ tsk. friskkværnet peber200 g hytteost1 dl mælk3 spsk. hvedemel

Sådan gør du

  1. Kom spinaten i en sigte og pres den fri for væde.
  2. Skil spinaten let fra hinanden.
  3. Rør det hakkede kød med salt godt sammen.
  4. Tilsæt løg, hvidløg, peber og hytteost.
  5. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter melet.
  6. Rør farsen godt sammen og vend spinaten i.
  7. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  8. Form farsen til et lille brød og læg det i en bradepande.
  9. Bag det i midten af ovnen ved 225 grader i ca. 45 min.