Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
Kartoffelsalat:
Dressing:
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
Salt og kværnet peber
Fyld:
1 dl persille, hakket
1 dl dild, hakket
50 g kapers, grofthakket
150 g radiser, i skiver
600 g kogte afkølede nye kartofler
4 stk. entrecotes
Salt og kværnet fem peber
4 træspyd
20 g groftrevet parmesanost
Frisk basilikum
Grillet grønt:
150 g grønne asparges
200 g gulerødder
olie til grill
Tilbehør:
Brug rygeostcreme fra forretten tilsmagt med ½ dl hakket purløg til de grillede grønsager.
Grillet entrecote med parmesanost og basilikum, hertil grillet grønt og kartoffelsalat med radiser

Grillet entrecote med parmesanost og basilikum, hertil grillet grønt og kartoffelsalat med radiser

Sådan skal du gøre: 

Pisk olivenolie, æbleeddike og dijonsennep sammen til en cremet dressing – smag til. Vend persille, dild og kapers i dressingen. Skær kartofler i halve eller skiver.

Vend dressingen sammen med radiser og kartofler.

 

Knæk enderne af aspargesene. Del gulerødderne på langs. Blancher gulerødderne i kogende letsaltet vand i ca. 1-2 min. Lad dem dampe af, vend gulerødder samt asparges med lidt olie.

 

Krydr bøfferne med salt og peber. Grill dem ca. 2-3 min. på hver side og lad dem hvile indtil servering. Grill imens grøntsagerne til de har grillmønstre.

Del bøfferne i to og læg dem oven på hinanden - stik et træspyd igennem. Drys med revet parmesanost og basilikum.

Server med kartoffelsalat, grillede grønsager og rygeostcreme.

 

 

Energi pr. person: 3771 Kj/ 898 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 5,5 g.

Fedt: 11 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN