4 personer
Kartoffelsalat: Dressing: 4 spsk. olivenolie 1 spsk. æbleeddike 1 spsk. dijonsennep Salt og kværnet peber Fyld: 1 dl persille, hakket 1 dl dild, hakket 50 g kapers, grofthakket 150 g radiser, i skiver 600 g kogte afkølede nye kartofler 4 stk. entrecotes Salt og kværnet fem peber 4 træspyd 20 g groftrevet parmesanost Frisk basilikum Grillet grønt: 150 g grønne asparges 200 g gulerødder olie til grill Tilbehør: Brug rygeostcreme fra forretten tilsmagt med ½ dl hakket purløg til de grillede grønsager.
Pisk olivenolie, æbleeddike og dijonsennep sammen til en cremet dressing – smag til. Vend persille, dild og kapers i dressingen. Skær kartofler i halve eller skiver.
Vend dressingen sammen med radiser og kartofler.
Knæk enderne af aspargesene. Del gulerødderne på langs. Blancher gulerødderne i kogende letsaltet vand i ca. 1-2 min. Lad dem dampe af, vend gulerødder samt asparges med lidt olie.
Krydr bøfferne med salt og peber. Grill dem ca. 2-3 min. på hver side og lad dem hvile indtil servering. Grill imens grøntsagerne til de har grillmønstre.
Del bøfferne i to og læg dem oven på hinanden - stik et træspyd igennem. Drys med revet parmesanost og basilikum.
Server med kartoffelsalat, grillede grønsager og rygeostcreme.
Energi pr. person: 3771 Kj/ 898 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 11 g.