Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
100 g flødeost naturel
50 g soltørrede tomater, hakket
1 spsk. rosmarin, hakket
1 afpudset svinemørbrad ca. 600 g.
100 g parmaskinke i skiver
Kød snor
Salat:
250 g spidskål, snittet
1 tsk. salt
600 g vandmelon, i tern
2 appelsiner, befriet for skal og skåret i skiver
2 spsk. akaciehonning
Salt og kværnet peber
2 spsk. purløg, snittet
Tips til lidt ekstra: 

Erstat rosmarin med timian.

Prøv også med råstegte kartofler eller grillet brød til.

Grillet svinemørbrad med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Grillet svinemørbrad med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater. Hertil salat med vandmelon

Sådan skal du gøre: 

Afpuds mørbrad og dup den tør med køkkenrulle.

Bland flødeost med hakkede soltørrede tomater og rosmarin. Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeosteblandingen. Rul mørbraden stramt sammen og rul parmaskinke omkring. Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin. Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 min. - vend af og til. Lad mørbraden hvile under et klæde indtil servering. Vend spidskålen sammen med 1 tsk. salt og klem det forsigtigt. Lad kålen dryppe af i en sigte i 10 min. mens mørbraden trækker. Anret vandmelon og appelsinskiver på et fad. Skyl saltet af spidskålen og slynges tørt.

Anret letsaltet kål oven på vandmelon og appelsin og dryp med akaciehonning samt salt og peber.

Drys med purløg og server til skiver af grillet mørbrad.

 

Energi pr. person:  2174 Kj/ 518 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 6 g.

Fedt: 4,5 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN