Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Grov remoulade med purløg og blomkål
Tilbehør
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
6 personer
2 pasteuriserede æggeblommer2 spsk. æbleeddike1 spsk. dijonsennepRapsolie1 dl creme fraiche 18%1 kvart blomkål plukket i små buketter1 halvt glas cornichoner hakket2 spsk. kapers1 bdt. grofthakket purløgSalt og peber
Sådan gør du
Til 6-8 personer
Æggeblommer, eddike, sennep og lidt salt og peber piskes luftigt.
Tilsæt raspolie gradvist til massen bliver til en tyk mayonnaise.
Rør de øvrige ingredienser i.
Smag til med salt, peber og lidt mere eddike.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube