Gulerods-/rødbedekage

fork and spoon
Søde sager
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

200 g brun farin1 dl solsikkeolie2 æg100 g revet rødbede150 g revet gulerod175 g hvedemel0.25 spsk Salt1 tsk bagepulver1 tsk kanel150 g flormelis200 g flødeost100 g smørSaften fra en halv citron

Sådan gør du

  1. Pisk brun farin og olie sammen.
  2. Tilsæt æg og pisk igen.
  3. Bland de øvrige ingredienser sammen.
  4. Bland det hele sammen og fordel i en bradepande.
  5. Bag kagen i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.
  6. Lad kagen køle af. Kan med fordel laves dagen før den skal serveres, da den har godt af at sætte sig.
  7. Pisk ingredienserne til cremen godt sammen og smag til med citronsaft.
  8. Fordel cremen oven på kagen og lad den trække ca. 1 time.