Gullasch med tykkam og krydret pølse

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g kalvetykkam150 g chorizo pølse1 ds tomatpuré1 ds flåede tomater1 stk hakket løg2 stk fed hvidløg hakket1 stk gulerod500 g champignonOlivenolie1 kvist timian2-3 spsk paprikaLidt maizenaLidt æbleeddikeSalt og peber

Sådan gør du

  1. Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber.
  2. Varm olivenolie op i en god stegegryde og brun kødet godt.
  3. Tag kødet op og svits løg og hvidløg.
  4. Kom kødet tilbage i gryden og drys paprika på.
  5. Kom tomatpure på og vend godt rundt.
  6. Kom flåede tomater ved og dæk med vand.
  7. Kom timian og æbleeddike på.
  8. Lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.
  9. I mens steges svampe godt af på en pande.
  10. Skær gulerødder i mindre tern.
  11. Kom gulerødder og svampe i retten og lad det simre ca. 15 min.
  12. Skær chorizo i mindre stykker og rist i lidt olivenolie.
  13. Rør lidt maizena ud i lidt koldt vand.
  14. Kom det i gryden så saucen jævner.
  15. Smag til med salt, peber og æbleeddike.