Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Gullasch med tykkam og krydret pølse
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
800 g kalvetykkam150 g chorizo pølse1 ds tomatpuré1 ds flåede tomater1 stk hakket løg2 stk fed hvidløg hakket1 stk gulerod500 g champignonOlivenolie1 kvist timian2-3 spsk paprikaLidt maizenaLidt æbleeddikeSalt og peber
Sådan gør du
Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber.
Varm olivenolie op i en god stegegryde og brun kødet godt.
Tag kødet op og svits løg og hvidløg.
Kom kødet tilbage i gryden og drys paprika på.
Kom tomatpure på og vend godt rundt.
Kom flåede tomater ved og dæk med vand.
Kom timian og æbleeddike på.
Lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.
I mens steges svampe godt af på en pande.
Skær gulerødder i mindre tern.
Kom gulerødder og svampe i retten og lad det simre ca. 15 min.
Skær chorizo i mindre stykker og rist i lidt olivenolie.
Rør lidt maizena ud i lidt koldt vand.
Kom det i gryden så saucen jævner.
Smag til med salt, peber og æbleeddike.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube