Hokkaidosuppe med sprøde græskarkerner

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 hokkaido1 løg2 fede hvidløg1 Kvist timianlidt olivenolie2 stk. tørrede chilier2 l grøntsagsbouillon2 dl piskeflødeCitronsaft1 dl græskarkernerLidt hakket bredbladet persille

Sådan gør du

  1. Bag hokkaido i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
  2. Skrab indmaden ud og sæt til side.
  3. Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.
  4. Kom hokkaidomassen i en gryde og dæk med bouillon. Kom også chili og timian i gryden.
  5. Lad suppen simre i 30-40 minutter og tag den af varmen.
  6. Blend suppen med piskefløde.
  7. Sæt suppen tilbage på blusset og varm det hele godt igennem.
  8. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  9. Varm en pande godt op og rist græskarkernerne i en anelse olie.