Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hokkaidosuppe med sprøde græskarkerner
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
150 hokkaido1 løg2 fede hvidløg1 Kvist timianlidt olivenolie2 stk. tørrede chilier2 l grøntsagsbouillon2 dl piskeflødeCitronsaft1 dl græskarkernerLidt hakket bredbladet persille
Sådan gør du
Bag hokkaido i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
Skrab indmaden ud og sæt til side.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.
Kom hokkaidomassen i en gryde og dæk med bouillon. Kom også chili og timian i gryden.
Lad suppen simre i 30-40 minutter og tag den af varmen.
Blend suppen med piskefløde.
Sæt suppen tilbage på blusset og varm det hele godt igennem.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Varm en pande godt op og rist græskarkernerne i en anelse olie.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube