Sådan gør du
- Snit løg, hvidløg, ingefær og chili fint.
- Skær gulerødderne i små stave og pluk broccolien i buketter.
- Brun kalkunen i lidt olie i en wok og tag det op.
- Lad løg og hvidløg tage farve og kom ingefær, chili, soja og limesaft ved.
- Lad suppen koge lidt ind og smag til med salt, peber, sukker og lime.
- Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt gulerødder. Lad det simre et par minutter til kødet er færdigt og gulerødderne stadig har bid.
- Kom broccolien ved og giv retten yderligere et minut eller to.
- Smag evt. til med mere lime, sukker, salt og peber.
- Hak forårsløg og vend det i retten til sidst.
Anret det med dampede ris.
Energi pr. person: 2042 Kj/ 486 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Kulhydrat: 4,5 g
Fedt: 4,5 g