Kalkun med chili, ingefær og grøntsager

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g kalkunkød i tern2 fede hvidløg2 løg1 broccoli4 gulerødder1 bdt. forårsløg2 chilier100 g frisk ingefær1 ds. kokosmælk0,5 dl soja1-2 limeLidt sukkersalt og peber

Sådan gør du

  1. Snit løg, hvidløg, ingefær og chili fint.
  2. Skær gulerødderne i små stave og pluk broccolien i buketter.
  3. Brun kalkunen i lidt olie i en wok og tag det op.
  4. Lad løg og hvidløg tage farve og kom ingefær, chili, soja og limesaft ved.
  5. Lad suppen koge lidt ind og smag til med salt, peber, sukker og lime.
  6. Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt gulerødder. Lad det simre et par minutter til kødet er færdigt og  gulerødderne stadig har bid.
  7. Kom broccolien ved og giv retten yderligere et minut eller to.
  8. Smag evt. til med mere lime, sukker, salt og peber.
  9. Hak forårsløg og vend det i retten til sidst.

 Anret det med dampede ris. 

 

Energi pr. person: 2042 Kj/ 486 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Kulhydrat: 4,5 g

Fedt: 4,5 g