Lasagne med grisekød

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

750 g hakket kød af gris2 spsk. olie 2 løg2 ds. flåede tomater 3 tsk. tørret oregano Salt & peber 3 æg 200 g fetaost 250 g lasagneplader 100 g revet ost

Sådan gør du

  1. Varm olien i en gryde og svits kødet ved god varme.
  2. Hak løgene fint og tilsæt sammen med resten af ingredienserne.
  3. Dæmp varmen og lad kødsovsen småkoge under låg i ca. 15 min.
  4. Smag saucen til.
  5. Pisk æggene sammen og smuldr fetaosten heri.
  6. Smør et ovnfast fad og læg et lag kødsovs i bunden, så et lag lasagneplader og derefter æggeblandingen.
  7. Gentag lagene.
  8. Slut af med æggeblandingen.
  9. Drys med revet ost.
  10. Sæt fadet på en rist midt i en kold ovn og bag lasagnen i ca. 30 min. ved 200 grader til den er gylden.