Muffins med hindbær, chokolade og vanilje

fork and spoon
Søde sager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 æg150 g. sukker1 tsk. vaniljesukker125 g. smeltet smør1 dl letmælk300 g. hvedemel2 tsk. bagepulver100 g. groft hakket chokolade Marabou Premium Dark 70%200 g. optøede Gestus hindbær – gem lidt til pynt

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt og hvidt i en stor skål.

Smelt smørret i mælken. Vend smør- og mælkeblandingen sammen med æggeblandingen.

Bland mel og bagepulver og sigt det i æggeblandingen. Vend hurtigt og forsigtigt dejen sammen og tilsæt hindbær samt chokolade. Fyld dejen - ca. 1 dl - i smurte forme. Husk der skal være plads til, at dejen kan hæve i formen. Læg et par hindbær på toppen af hver muffin og bag dem i ovnen i ca. 22-25 minutter ved 200 grader. Lad dem køle af inden servering.

 

 

Energi pr. stk. : 1435 Kj/ 341 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g.
Kulhydrat: 39,0 g.

Fedt: 14,0 g.