
Muffins med hindbær, chokolade og vanilje
Forvarm ovnen til 200 grader. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt og hvidt i en stor skål.
Smelt smørret i mælken. Vend smør- og mælkeblandingen sammen med æggeblandingen.
Bland mel og bagepulver og sigt det i æggeblandingen. Vend hurtigt og forsigtigt dejen sammen og tilsæt hindbær samt chokolade. Fyld dejen - ca. 1 dl - i smurte forme. Husk der skal være plads til, at dejen kan hæve i formen. Læg et par hindbær på toppen af hver muffin og bag dem i ovnen i ca. 22-25 minutter ved 200 grader. Lad dem køle af inden servering.
Energi pr. stk. : 1435 Kj/ 341 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g.
Kulhydrat: 39,0 g.
Fedt: 14,0 g.