Nudelsuppe med kød af gris

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g hakket kød af gris250 g champignon 2 røde peberfrugter 1 l vand 300 g nudler 2 bundter forårsløg 3 fed hvidløg 1 dl sojasauce 1 lime 2 spsk. sød chilisauce Evt. 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du

  1. Lad en stor gryde blive godt varm.
  2. Kom kødet i gryden og vend det til det har ændret farve.
  3. Tilsæt champignoner i skiver og peberfrugterne i små tern og steg det sammen med kødet i ca. 1 min.
  4. Tilsæt vand og bring i kog.
  5. Tilsæt nudlerne når suppen koger og kog dem det antal min., der er angivet på pakken.
  6. Kom forårsløg i skiver, finthakket hvidløg og sojasauce i suppen og smag til med salt, limesaft og sød chilisauce.
  7. Anret suppen i skåle og drys evt. med grofthakkede koriander.