Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Ovnstegt kylling med kål
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
4 kyllingebryster med lårben1 kvist timian0.5 hvidkål1 spidskål2 citroner4 spsk olivenolie2 spsk æbleddikeSalt + peber
Sådan gør du
Del hvidkål i fire dele og lad stokken sidde på.
Krydr med salt, peber og olivenolie og steg det ved høj varm (250 grader) i ca. 20 min. Skal være branket udenpå men blødt og gennembagt indeni.
Krydr kylling med salt, peber og timian.
Steg kyllingen i ovnen i 25 min.
Mens kålen stadig er lun pilles den fra stokken i store stykker (kassér det yderste brankede lag)
Hak spidskålen fint og bland med den stegte kål.
Vend olivenolie, citronsaft, æbleeddike, salt og peber med kålen (må gerne have masser af syre).
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube