Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
Man har nu parteret sin kylling og kan bruge den til, hvad man lyster. Det tager kun få minutter at partere sin egen kylling, og det giver mere smag og kraft, end hvis man køber færdigparterede stykker.

Partering af kylling

Sådan skal du gøre: 
  1. Start med at skære lårene fra ved at lægge et snit ned mellem lår og bryst. Følg kniven rundt, så man skærer rundt om låret. Vend evt. kyllingen med brystet nedad.
  2. Herefter skæres vingerne fra. Giv dem et knæk så de kan vristes fra skroget
  3. Til sidst skæres brystes fra benet ved at lave et snit ned langs brystbenet. Det er vigtigt at holde kniven tæt til benet og arbejde sig ned, så man undgår spild.
  4. Tag skroget til side og kog en suppe eller fond på det (smid det evt. på frost)
Del på
LÆS TILBUDSAVISEN