Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
1 svinenakkefilet eller ribbensteg
1 dl øl
2 dl rødvin(istedet for øl)
1 kvist timian
1 løg
2 fede hvidløg
1 spsk. sennep
Æbleeddike

Rillette af svin

Sådan skal du gøre: 
  1. Gnid svinekødet med lidt salt og peber.
  2. Varm ovnen op til 250 grader og brun stegen i ca. 15 min.
  3. Tag den ud og kom øl eller rødvin på, timian, løg og hvidløg
  4. Dæk den til med folie og sæt den tilbage i ovnen. Skru ned til 120 grader og steg den ca. 4 timer til den er helt mør.
  5. Lad kødet køle lidt af og pluk det enten med hænderne eller ved at trække det fra hinanden med to gafler.
  6. Sigt lagen fra stegen og kog den lidt ind.
  7. Hæld det over kødet og vend lidt æbleeddike og sennep i.
  8. Smag til med salt og peber og kom det på sylteglas.
  9. Skal stå min. til næste dag, så den har sat sig. Kan holde et par måneder, hvis der kommes et lag svine- eller andefedt på toppen. 

I stedet for at komme kødet i ovnen kan man også confitere det i andefedt. Rillette kan serveres med cornichoner, hjemmesyltede rødbeder og sennep, f.eks. som en forret eller med groft rugbrød. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN