Salat med æble, kål og mandler

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Kålsalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 spidskål 0,25 kvart hvidkål 2 æbler 1 bdt. persille 100 g mandler 2 spsk. sherryeddike 5 spsk. olivenolie 1 spsk. dijon sennep Salt og peber

Sådan gør du

  1. Rist mandlerne gyldne i lidt olie og salt på en varm pande.
  2. Snit spidskålen og hvidkålen fint.
  3. Skær æblerne i tern og hak persillen.
  4. Pisk en dressing af eddike, olivenolie, sennep og salt og peber.
  5. Bland det hele sammen og vend dressingen i. 

 

Energi pr. person: 1810 Kj/ 430 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,7 g
Kulhydrat: 5,3 g


​​​​​​​Fedt: 7,2 g