Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
2 kg nakkefilet
2 løg
2 fede hvidløg
250 ds. flåede tomater
1 ds. tomatpuré
1 ds. kikærter
100 g tørrede abrikoser
2 spsk. spidskommen
3-4 tørret chili
1 spsk. fennikelfrø
2 kanelstænger
olivenolie
Æbleeddike
Salt og peber

Svinenakke med tomat og varme krydderier

Sådan skal du gøre: 
  1. Lav en tomatsauce af 2 hakkede løg, 2 fed hvidløg, tomatpuré og flåede tomater.
  2. Kom de tørrede krydderier og eddiken ved og lad det simre 30 min.
  3. Gnid kødet med salt, peber og olivenolie og brun i ovnen på 250 grader i ca. 15 min.
  4. Tag kødet ud og hæld tomatsaucen over, så det dækker ¾ af kødet.
  5. Sæt ovnen på 125 grader og lad det braisere i 4-5 timer til kødet er så mørt, at det falder fra hinanden.
  6. Kom kikærter og abrikoser ved og give det yderligere 20-30 min.
  7. Smag til med krydderier og æbleeddike. 

Serveres med dampede ris, godt brød og masser af hakket koriander. En chutney og en raita (yoghurt med agurk) er også lækkert til.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN