Thai frikadeller på spyd

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g hakket svinekød2 spsk. sojasauce ½ frisk rød chili uden kerner 1 fed hvidløg 1 spsk. frisk koriander 1 tsk. groft salt ½ tsk. friskkværnet peber 1 æg 2 spsk. hvedemel 1 dl. mælk 2 peberfrugter 8 træspyd

Sådan gør du

  1. Rør hakket svinekød sammen med soja, hakket chili, hvidløg og koriander samt salt og peber.
  2. Tilsæt æg, mel og derefter mælk og bland det godt.
  3. Lad det hvile 30 min. i køleskabet.
  4. Form farsen til små kugler og steg dem på en pande i 3-5 min.
  5. Sæt dem skiftevis på grillspydene, som har ligget i vand, med stykker af peberfrugt.
  6. Steges et par min. i ovnen ved 220 grader.