Torsk med puré af græskar og gulerødder

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g torsk med skind1 stk lille løg2 stk fed hvidløg1 stk hokkaidogræskar6 stk gulerødder100 g smør0,3 dl æbleeddike1,5 dl vand

Sådan gør du

  1. Hak løg og hvidløg groft.
  2. Skræl gulerødder og befri græskar for skræl og kerner.
  3. Skær dem i grove stykker.
  4. Brun løg og hvidløg i smørret.
  5. Tilsæt græskar og gulerødder og lad det simre ved svag varme ca. 10-15 min.
  6. Kom vand og æbleeddike ved og damp grøntsagerne møre.
  7. Blend puréen med en stav blender og smag til med salt og peber.
  8. Varm olie på en pande og kom lidt salt på for at sikre at skindet bliver sprødt.
  9. Steg fisken med skindsiden nedad i ca. 4-5 min.
  10. Vend den og steg ca. 1 minut.

Anret med puré i bunden af tallerkenen og fisken ovenpå. Server med et godt brød.