Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Det skal du bruge
30-60 min
2 stk. kyllingebrystfilet
1 tsk. rosmarin, tørret
1 tsk. timian, tørret
Salt og kværnet peber
2 tsk. olivenolie
Pastafyld:
300 g pasta trefarvet fusili
3 spsk. basilikumspesto
1,5 dl fine ærter, optøet
1 rød peberfrugt
Salt og kværnet peber
Sommer pastasalat  med pesto og kylling

Voksen madpakke - Sommer pastasalat med pesto og kylling

Sådan skal du gøre: 

Krydr kyllingebrystfileterne med rosmarin, timian, salt og peber.

Varm olivenolie op på en pande og steg kyllingebrystfileterne ved

medium varme på begge sider i

6-7 min. afhængig af størrelsen. Skær kylling­ebrystfileterne i strimler. Steg gerne kyllingen dagen
inden brug.

Kog pastaen efter anvisning på posen og lad den køle af. Vend den kolde pasta med basilikumpesto, ærter og rød peber i strimler. Til sidst vendes kyllingen i pastasalaten. Smag til med ekstra basilikumpesto, salt og peber. 

 

Energi pr. person: 1374 Kj/ 327 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 14,5 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN