Grillet mørbrad med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Grillet svinemørbrad med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Ingredienser

4 personer

100 g flødeost naturel
50 g soltørrede tomater, hakket
1 spsk. rosmarin, hakket
1 afpudset grisemørbrad ca. 600 g.
100 g parmaskinke i skiver
Kød snor

Salat:
250 g spidskål, snittet
1 tsk. salt
600 g vandmelon, i tern
2 appelsiner, befriet for skal og skåret i skiver
2 spsk. akaciehonning
Salt og kværnet peber
2 spsk. purløg, snittet

Salt og kværnet peber

 

Sådan gør du

Afpuds mørbrad og dup den tør med køkkenrulle.

Bland flødeost med hakkede soltørrede tomater og rosmarin. Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeosteblandingen. Rul mørbraden stramt sammen og rul parmaskinke omkring. Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin. Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 min. - vend af og til. Lad mørbraden hvile under et klæde indtil servering. Vend spidskålen sammen med 1 tsk. salt og klem det forsigtigt. Lad kålen dryppe af i en sigte i 10 min. mens mørbraden trækker. Anret vandmelon og appelsinskiver på et fad. Skyl saltet af spidskålen og slynges tørt.

Anret letsaltet kål oven på vandmelon og appelsin og dryp med akaciehonning samt salt og peber.

Drys med purløg og server til skiver af grillet mørbrad.

 

Energi pr. person:  2174 Kj/ 518 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 4,5 g. 

;