Boretti knive Hero

Samlemærker i SPAR

 

SPAR har indgået et samarbejde med Italienske Boretti, som betyder at du som kunde, i perioden d. 29. oktober 2022 til d. 5. februar 2023, kan samle rabatmærker og spare helt op til 95% på knive og andet køkkentilbehør fra Boretti. Boretti er kendt for højkvalitetsprodukter med kendetegnene for italiensk design, som giver dig unikke muligheder for at tilberede kulinariske lækkerier. Deres produkter er en kraftfuld kombination af autentiske materialer og funktionel elegance.
Boretti samlehæfte

Step 1

Få et samlemærke for hver 30 kr., du køber for i perioden d. 29. oktober 2022 til d. 5. februar 2023.
Boretti samlemærker
Boretti samlehæfte hænder

Step 2

Hent et samlehæfte i din lokale SPAR-butik.

Step 3

Saml 65 eller 30 mærker og spar op til 95% på knive og andet køkkentilbehør fra italienske Boretti.
Boretti knive samlet
Boretti spar

Step 4

Aflevér dit samlehæfte med 65 eller 30 mærker ved kassen når du køber dit valgte Boretti produkt, og kassemedarbejderen modregner din indsamlede rabat.

OM BORETTI

Siden slutningen af forrige århundrede har Boretti-mærket været synonymt med innovative teknikker og enkelhed i køkkenmaskiner.

Med vores kulinariske vision om den italienske livsstil, stræber vores team af fagfolk løbende efter det ultimative inden for kvalitet, teknologi og design.

Vores ultimative mål er at gøre enhver køkkenelskers kulinariske kreationer mere enkle og behagelige, hvilket vi opnår ved at skabe køkkenredskaber og -tilbehør i enestående italiensk stil. 

Vores kollektioner er udformet med materialer af højeste kvalitet og iøjnefaldende design. Boretti skaber den perfekte køkkenoplevelse for at gøre alle dine gastronomiske drømme til virkelighed.

Bliv inspireret og oplev Boretti’s ’passione in cucina’ for dig selv

Hvor kan jeg købe Boretti’s produkter?

I alle SPAR butikkerne i Danmark, kan du finde et display med de lærke vare fra Boretti.
Skulle der være udsolgt at det produkt som du søger, kan du henvende dig til butikkens personale og hører om det kan bestilles hjem.
 

Hvordan bruger jeg mine mærker?

Når du har samlet 65 eller 30 mærker, kan du indløse dem i butikken, når du køber dit valgte Boretti produkt. Når kassemedarbejderen scanner din varer, aflevér du hæftet, hvorefter din indsamlede rabat bliver modregnet.


Kan jeg købe et Boretti produkt uden at have samlet mærker?

Ja, du kan altid købe et produkt i vores butikker uden et fyldt samlehæfte.
Den vejledende udsalgspris finder du på displayet i butikken.


Hvordan rengør jeg mit produkt?

Nedenstående under produktinformation, kan du se vores udvalg af Boretti’s produkter.
Under hvert produkt kan du læse om hvordan du passer bedst muligt på du produkt. 
Vær opmærksom på at knivene er meget skarpe!
 

Kan jeg bytte eller returnere mit produkt?

Du kan bytte eller returnere dit købte produkt på længe kampagnen kører, du skal blot sørge for at emballagen er intakt og bonnen medbringes.

Boretti urtekniv

Lille, let og alsidig kniv på med buet skær. Perfekt til at skrælle og skære mindre ingredienser som kartofler, små frugter og grøntsager. Den kompakte størrelse sikrer, at kniven ligger behageligt i hånden.

Denne kniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at gøre ren. Det ergonomiske håndtag gør brugen af urtekniven til en professionel oplevelse.

Boretti universalkniv

Lille takket kniv, der er særligt anvendelig til tykskallet frugt med blødt kød (mango, tomat). Kniven er perfekt til mindre forberedelser som at skære grøntsager, frugt, sandwich og meget mere.

Denne universalkniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det ergonomiske håndtag gør brugen af kniven til en professionel oplevelse.

Boretti forskærerkniv

Mellemstor og alsidig kniv med et fleksibelt blad. Fantastisk til at skære pølser og oste i mundrette, velsmagende skiver. Det perfekte redskab til pænt skåret fileter og udbening af kød og fisk.

Med en forskærerkniv får du en kniv, som er velegnet til udskæring af tilberedt fjerkræ og kød. Forskærerkniven er derfor den perfekte kniv, når du skal skære dit kød i flotte, tynde skiver eller stykker.

Denne udskæringskniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det ergonomiske håndtag gør brugen af forskærerkniven til en professionel oplevelse.

Boretti brødkniv

Langt, fast blad med takket kant. Den takkede kant skærer ubesværet gennem friskbagt brød med hårde, sprøde skorper.

Denne brødkniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det ergonomiske håndtag gør brugen af brødkniven til en professionel oplevelse.

Boretti santokukniv

En kniv der stammer fra Japan med et bredt blad, fordybninger og en skarp lige skærekant. Denne allround kniv, kan i det asiatiske køkken bruges til næsten alle elementer i tilberedning af kød, fisk og grøntsager.

Fordybningerne på siden sørger for, at ingredienserne lettere falder af bladet. Det flade blad gør også denne kniv ideel til at hakke urter og krydderier.

Denne Santoku kniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det ergonomiske håndtag gør brugen af Santoku kniven til en professionel oplevelse.

Boretti kokkekniv

Robust og tung kniv med et bredt, stærkt blad og et fint skær. Denne allround kniv er til professionelle og amatørkokke, der renser/ordner grøntsager, hakker krydderurter og skærer fisk og kød. Dette er den ultimative kniv i køkkenet.

Denne kokkekniv er lavet af slidstærkt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det ergonomiske håndtag gør brugen af kokkekniven til en professionel oplevelse.

Forsigtig: Disse knive er meget skarpe!
Rengøring: For at garantere produkternes holdbarhed anbefaler vi at vaske dem op i hånden.

 

Boretti skærebræt

Dette skærebræt er lavet af bæredygtigt akacietræ (FSC-certificeret).

Akacietræ er et relativt blødt træ og er derfor den venligste overflade til at holde dine køkkenknive skarpe i længere tid.

Behandl dit skærebræt med en vegetabilsk olie før første brug og gentag behandlingen regelmæssigt. Brættet har en rille til kødsaften på hver side.

Rengøring: Rengør med varmt vand, en blød svamp og (valgfrit) et mildt rengøringsmiddel. Tør pladen af med det samme og lad derefter tørre i opretstående stilling. Denne træplade tåler ikke opvaskemaskine.

Boretti knivblok

Denne knivblok er lavet af bæredygtigt akacietræ (FSC-certificeret). Det er en elegant og stilfuld knivblok til sikker opbevaring af knivserien fra Boretti. Dine knive forbliver skarpe i længere tid og er altid inden for rækkevidde. Knivblokken er har skridsikre puder i bunden.

Rengøring: Tørres af med en fugtig klud og mildt rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt. Tør blokken med det samme og lad den derefter tørre yderligere.

Knivblokken tåler ikke opvaskemaskine.

Boretti pizzasten

Denne pizza sten er fremstillet af den holdbare cordierite sten, som kan klare op til meget høj varme, hvilket gør den velegnet til brug på forskellige varmekilder, herunder den traditionelle ovn og grill. Stenen er ideel til bagning af sprøde pizzaer og focaccia.

Vilkår og betingelser

•  Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted er sponsor for denne samlemærkekampagne.

•  Samlemærkerne vil være tilgængelige fra lørdag den 29. oktober 2022 til søndag den 05. februar 2023. Fyldte samlehæfter kan indløses løbende i denne periode.

•  I perioden fra mandag den 06. februar 2023 til søndag den 19. februar 2023 kan fyldte samlehæfter indløses til produkter; der vil ikke blive udleveret nye samlemærker i løbet af denne periode.

•  Du får et samlemærke for hver 30 kroner, du handler for i butikken.

•  For at indløse et samlehæfte og købe et produkt til nedsat pris, skal du indsamle enten 30 eller 65 samlemærker.

• Du har ret til ét produkt til en nedsat pris for hvert udfyldt samlehæfte. Butikkerne beholder de udfyldte samlehæfter ved indløsning.

• Denne samlemærkekampagne føres kun i SPAR.

• Der gives ikke rabatmærker til debetkunder eller ved køb af spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak tilbud.

• Så længe lager haves.

;