Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Skraldgode idéer

I SPAR er skrald ikke bare skrald. Derfor introducerer vi Skraldgode idéer, hvor du kan få inspiration til at forvandle skrald og emballage til sjove og flotte ting. Hver måned inspirerer Line Hvid, indehaver af bloggen Kreativ med ungerne, til hvordan du kan give skrald nyt liv.

Line Hvids kreative idéer her på siden fokuserer på at genbruge. Samtidig lærer du også om, hvordan man bedst sorterer skraldet og udnytter de mange muligheder, der ligger i det, så skraldet ikke bare forbliver skrald. SPAR gør det nemlig også nemmere for dig at sortere dit affald, så det kan blive genanvendt bedst muligt: Vi sætter løbende affaldssymboler på vores egne mærker, så du nemt kan se, hvordan det skal sorteres.

Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavede juleæsker

Papirmosaik

Emballage-figurer

Skraldeinsekter

Feriekrea

 

SPAR værner om naturen

Som hovedsponsor af  Ren Natur for andet år i træk, hjælper SPAR med at indsamle skrald og holde Danmark rent. I 2019 samlede Ren Natur 23 tons affald, hvoraf SPAR bidrog til at indsamle over 10 tons i samarbejde med lokale foreninger, som fik et økonomisk bidrag. Læs mere om SPAR og Ren Natur

 

SPAR og KFI Erhvervsdrivende Fond i stærkt samarbejde

I SPAR har vi flere igangværende projekter med fokus på vores miljø nu og i fremtiden. På flere af disse projekter har vi et samarbejde med KFI Erhvervsdrivende Fond, som bidrager med økonomisk støtte, hvilket blandt andet er tilfældet med Kreativ med ungerne og Ren Natur.

KFI Erhvervsdrivende fond

 

 

 

 


Kreativ med ungerneOm Kreativ med ungerne

Line Hvid er indehaver af bloggen Kreativ med ungerne, hvor hun kommer med gode idéer til, hvordan du kan være kreativ sammen med dine børn. Hendes blog bugner af kreative idéer, som kan laves både til og med dine børn og andre kreative sjæle.

Find mere fra Kreativ med ungerne her

 


Hvis du vil vide mere om SPARs miljøtiltag...

 
 
 
 
LÆS TILBUDSAVISEN