Smagedag

Væk sanserne til smagedag i SPAR


Tapas er smagen af syden, af sol og sommer

SPAR inviterer til Smagedag fredag 10. juni kl. 15-18, hvor du får mulighed for at dykke ned i salte skinker, krydrede oste og lækre brød. Tapas dækker netop paletten af smage, ofte forfinet af veludvalgte vine. Det handler om at nyde. Nyde råvarerne, selskabet og sommeren. Værsgo at smag. Kom til Smagedag i SPAR og oplev…

 

 

Lækkerier du kan opleve til Smagedagen

Økologisk italiensk brød

Økologisk italiensk brød

Brødblanding fra Grøn Fokus, der kan bruges til alt inden for italiensk bagværk. Kom og smag et lækkert italiensk madbrød med tomat og mozzarella toppet med krydderurter – et bud på en økologisk surdejspizza. Der skal kun tilsættes vand og gær til blandingen.

Økologisk og biodynamisk rugbrød

Økologisk og biodynamisk rugbrød

Rugbrødsblanding fra Grøn Fokus med græskarkerner, surdej og lækkert økologisk rugmel. Blandingen er god til rugbarer med nødder og chokolade, minirugbrød eller smørrebrød med karakter. Der skal kun tilsættes vand og gær til blandingen.

Gouda med smag af tomat og hvidløg

Gouda med smag af tomat og hvidløg

Osten er lagret i 12-16 uger hos Ulvedal Ost i Egtved. Smag den krydrede ost, der er fremstillet på et lille mejeri efter gamle metoder og opskrifter.

Luksus Brie

Luksus Brie

En cremet ost med fin hvid skimmel udenpå fra Ulvedal Ost. God på flutes med olivenolie, tomatskiver og basilikum.

Antipasti

Antipasti

Platterne med original italiensk antipasti – oste, charcuteri og skinker – er perfekte til at nyde på terrassen eller stranden med et godt glas vin.

Tzatziki

Tzatziki

En lækkert yoghurtdip med agurk og hvidløg lavet på græsk yoghurt. Kom og smag, hvordan tzatziki giver friskhed til din tapas. Det kan også bruges som tilbehør til f.eks. kød, kartofler og brød.

Hummus

Hummus

Middelhavsinspireret kikærtepure. Lavet på kikærter, olie og krydderier. Humus er lækkert som tilbehør til brød eller grøntsagsstave.

Hummus krydret

Hummus krydret

Kikærtepuré der er peppet op med peberfrugt og chili. Den smager dermed stærkere end den traditionelle hummus.

Limelon

Limelon

Limelon har en unik smag, der ikke kan sammenlignes med nogen anden melon. Det er en sød og saftig melon med et strejf af lime i smagen, deraf navnet Limelon.

Cote Des Roses Rosé

Cote Des Roses Rosé

Kom og smag denne lækre rosévin, perfekt som et frisk supplement til tapasbordet. Vinen kommer fra Sydfrankrigs bedste vinhus, Gerard Bertrand, som er specialister i rosé. Vinen har en stor frugtrigdom kombineret med fin, fast syre og fyldig smag.

Santa Lucia Chardonnay

Santa Lucia Chardonnay

Santa Lucias vine er solmodne, halvtørre, medium kraftige, frugtige og druetypiske vine, der bare smager godt hver gang. Oplagte til den danske frikadelle såvel som pasta og pizza.

Lameleon Malbec

Lameleon Malbec

Smag denne kraftige og frugtige vin fra verdens mest præmierede økologiske vinhus, der ligger i Tupungato i 1.200 meters højde med Andesbjergene i ”baghaven”. Solen, kølige nætter, begrænset nedbør og sandet jord sørger for lang modning og sunde druer med flot syrebalance.

Har du set vores ugeavis?

LÆS DEN HER
Ugens avis
;