SPILBETINGELSER

Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med én gang om dagen i kampagneperioden fredag d. 16. september til og med fredag d. 14. oktober 2022.
Drejer du lykkehjulet og lander på flagene, så vinder du ét af de 11.922 præmieprodukter fra vores gode samarbejdspartnere. Hver præmie har en værdi fra 8,95 kr. til 49,95 kr.
Hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at vinde én af følgende præmier.

1x gavekort til Happydays* (værdi 5.000 kr.)
2x Faxe Kondi el-skateboard (samlet værdi 7.000 kr.)
2x Aqua d’Or el-løbehjul (samlet værdi 3.998 kr.)
2x 4 stk. billetter til LEGOLAND (samlet værdi 3.432 kr.)
3x 4 stk. badebilletter til Aquadome i Lalandia (samlet værdi: 3.588 kr.)
2x 4 stk. billetter til Superliga-kampen FC København – FC Midtjylland i Parken d. 23. oktober 2022 (samlet værdi 1.480 kr.)

Den samlede præmieværdi er 324.462 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Vindernes oplysninger vil blive delt med hhv. Carlsberg Danmark A/S, Royal Unibrew A/S, Happydays, LEGOLAND eller Lalandia A/S, for at de respektive præmier kan fremsendes. Ansatte i Carlsberg Danmark A/S, Royal Unibrew A/S, Happydays, LEGOLAND, Lalandia A/S, Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.
Hovedpræmier

Der udtrækkes i alt 12 vindere, som vinder én af vores ovennævnte hovedpræmier.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere får besked senest i uge 43 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk/konkurrencer i et halvt år.
*Gavekortet til Happydays skal indløses inden 1. august 2023. Indløsningen kan kun ske direkte igennem Happydays og gælder kun til køb af Happydays' egne rejseprodukter. Vi tager forbehold for produktændringer, udsolgte ophold og trykfejl.

Hvad skal du gøre, hvis du vinder et præmieprodukt? 
Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon her i appen, som du skal aktivere. Husk, at du skal bruge det betalingskort, som er registreret i appen for at få udleveret præmien. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik senest 2 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien.

Enkelte butikker er ikke en del af spillet i SPAR SAMMEN-appen og det vil derfor ikke være muligt at indløse vundne præmier i følgende butikker:  

  • SPAR Hørve 

 

TILBAGE
 

;