SPIN & VIND

Drej lykkehjulet i SPAR SAMMEN appen hver dag i perioden fredag d. 29. april til og med fredag d. 27. maj 2022, så er du med i konkurrencen om tusindvis af dagligvarer fra mange af vores gode samarbejdspartnere. Samtidig får du også automatisk et lod i konkurrencen om én af de fire ugepræmier, som vi trækker lod om hver uge:

2 x 2 stk. Grøn Koncert billetter

1 x Soundboks

1 x Gavekort til Lalandia på 4.000 kr.

Lykkehjul
Mobil med spil i app - spin

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at downloade SPAR SAMMEN og oprette en bruger med aktivt betalingskort, så kan du spille med om de mange præmier. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig i dag og deltage i konkurrencen.

Søg på SPAR SAMMEN i App Store eller Google Play og hent appen* Læs mere om de mange fordele i SPAR SAMMEN

HER

*Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med én gang om dagen i perioden d. 29. april til og med den 27. maj 2022.

Hvad kan du vinde?

Drejer du lykkehjulet og lander på mønterne, så vinder du ét af de 9.190 præmieprodukter fra vores gode samarbejdspartnere. Hver præmie har en værdi fra 9,95 kr. til 53,95 kr.

Hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at vinde én af de fire ugepræmier: 1 Soundboks (værdi: 7.500 kr.), 2x 2 stk. Grøn Koncert billetter (værdi pr. stk.: 350 kr.) eller et gavekort til Lalandia (værdi: 4.000 kr.)Den samlede præmieværdi er således 255.751 kr.

Der udtrækkes i alt 4 vindere på landsplan, som vinder én af vores fire ugepræmier.

 

Konkurrencebetingelser

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere får senest besked i uge 23 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk/konkurrencer i et halvt år.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses her. Vindernes oplysninger vil blive delt med hhv. Carlsberg A/S eller Lalandia, for at de respektive præmier kan fremsendes. Ansatte i Carlsberg A/S, Lalandia, Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

Dyt dyt! Der er fart på i SPAR – en stor butik betyder nemlig masser af varer!