SPAR søger testfamilier – er det jer?

Som en af de lokale tænker man på sine naboers hverdag og taler med kunderne. Når man er lokal, vælger man de rigtige varer ud, så kunderne får nogle gode alternativer. I SPAR vil vi gerne sikre, at vores produkter lever op til kundernes krav. Derfor søger vi 30 børnefamilier, som har lyst til at prøve vores Grøn Balance bleer.

Grøn Balance er SPARs eget mærke. Det er en serie af hverdagsvarer, som er udviklet med omtanke for kvalitet og miljø. Grøn Balances serie af bleer er miljøvenlige og både Svanemærkede og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Grøn Balance bleer er et omsorgsfuldt valg til gavn for dit barn og miljøet. Bleserien er valget for den miljøbevidste familie, der siger nej til allergifremkaldende stoffer og ja til god kvalitet.

Hvad betyder det at være testfamilie?

 • Der er mindst 1 blebarn i husstanden.
 • I får udleveret 1 hel pakke bleer gratis til test.
 • I får tilsendt et spørgeskema af ca. 10 minutters varighed, som bl.a. handler om bleernes komfort og bevægelighed.
 • I forpligter jer til at svare på det tilsendte spørgeskema.
 • I accepterer at SPAR må bruge jeres vurdering og udtalelse til forbedring af produkter og i fremadrettet markedsføring.

 

GÅ TIL TILMELDING

 

Hvad er Grøn Balance bleer?

Grøn Balances serie af miljøvenlige bleer er både Svanemærkede og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Bleerne er tynde og komfortable i et enkelt og rent design:

 • Tynde bleer
  Bleerne er udviklet af mindre papirmasse, hvilket giver en tyndere ble. Det betyder bedre komfort og bevægelighed for jeres barn.
 • Mindre risiko for hudirritation
  Bleerne er AA- og Svanemærkede og dermatologisk testede. AA-godkendelsen betyder, at allergifremkaldende stoffer i bleen er reduceret til det minimale. Bleerne er helt fri for parfume, optisk hvidt, lotion og phtalater, og er desuden ikke klor-blegede.
 • Bedre komfort
  Bleerne har fleksible sider, som skaber en bekvem ble, der følger barnets kropsform uanset aktiviteten.
 • Super sugeevne
  Bleerne har en god sugeevne, der sørger for, at væsken trænger ned i bleen, samtidig med at overfladen føles tør.

 

Udfyld nedenstående og tilmeld jer til at blive testfamilie. De 30 udvalgte testfamilier får direkte besked i uge 13.

Efter modtagelsen af tilmeldingen vil vi udvælge de 30 testfamilier. Familierne får direkte besked i uge 13. Udleveringen af bleer sker i uge 14 i den lokale SPAR. I uge 17 modtages en anonym spørgeskemaundersøgelse af ca. 10 minutters varighed. Ved at deltage som testfamilie accepterer I at svare på spørgeskemaet og at vi må bruge jeres anonyme vurdering og udtalelse i vores fremadrettede markedsføring.

Når de 30 testfamilier er fundet, vil vi bruge navn og e-mail på testfamilierne til at kunne give yderligere detaljer om testen og fremsende spørgeskemaet. Alle øvrige personlige oplysninger fra alle tilmeldinger vil blive slettet i overensstemmelse med gældende lovgivning. Oplyst data ved tilmeldingen kan til enhver tid slettes via et link i den mail du modtager.

Ansatte i SPAR butikker, Dagrofa aps og medlemmer af deres husstande må ikke deltage.

 

Tilmeld dig her

LÆS TILBUDSAVISEN