Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

SPAR for fremtidige generationer

Hos SPAR har vi fokus på at bevare det danske dyreliv for fremtidige generationer. Bestanden af vilde bier, sommerfugle og andre insekter er nemlig nedadgående, men også fuglebestanden er lavere end nogensinde før. Det er i høj grad fremtidige generationer, som kommer til at mærke konsekvensen af dette. Det vil vi gøre noget ved i SPAR, og derfor støtter vi TV 2s indsamlingsshow Danmark redder jord d. 23. maj. Hjælp os, og lad os i fællesskab hjælpe naturen til gavn for os alle og for både nuværende og kommende generationer. Læs mere om TV 2s indsamlingsshow her

Vil du hjælpe med at donere?

I perioden 10. april til 20. maj indsamler vi i alle SPAR butikker penge til Danmark redder jord. Du kan være med til at bestemme, hvor meget vi skal donere, for vi har nemlig gjort det nemt for dig at være med til at hjælpe den danske natur. Det kan du gøre på to måder:

 

TV2 landsindsamling vild natur

Hver gang du køber et frugt- eller grøntprodukt fra Grøn Balance, donerer vi 50 øre til Danmark redder jord. Grøn Balances frugt og grønt produkter er 100 % økologisk, og køber du varer i sæson, vil der være tale om danske varer. Du kan læse mere om Grøn Balance her

 

 

TV2 landsindsamling øillingegaard urter

I vores butikker finder du blomsterfrø fra Øllingegaard til 5 kroner. Alle 5 kroner giver vi ubeskåret videre til Danmark redder jord, og dette gælder i hele perioden, eller så længe lager haves.
Blomsterfrøene fra Øllingegaard er de samme blomster, som mælkeproducenterne selv planter på deres marker for at sikre næring til de vilde bier. Læs mere om Øllingegaard her.

Alle donationerne går ubeskåret til Danmark redder jord, som indsamler penge til Den Danske Naturfond.

Inspiration til din have
Vi kan ikke få et for rigt dyreliv i den danske natur, og derfor håber vi, at du vil være med til at støtte den gode sag. Du vil både her og i din lokale SPAR finde inspiration til, hvad du kan gøre i din egen have for at gøre den mere attraktiv for dyrelivet. For at kunne tilbyde dig de bedste tips og tricks, har vi indgået et samarbejde med Den Danske Naturfond, som gør vores natur vildere.
Læs mere om Den Danske Naturfond her.

 

Det sker...

D. 10. april – 20. maj: SPAR donerer 50 øre til Danmark redder jord, hver gang du køber et frugt- eller grøntprodukt fra Grøn Balance i en af vores butikker.

D. 10. april – 20. maj: Ved køb af Øllingegaard blomsterfrø til 5 kroner pr. pose, doneres det fulde beløb til Danmark redder jord.

D. 17. april – 30. april: Der udleveres gratis flyers i alle SPAR butikker med en guide til, hvordan du kan bygge et insekthotel med børnene. Den samme flyer byder desuden på en mindre skattejagt og konkurrence for børnene. Flyeren er udarbejdet med faglig rådgivning fra Den Danske Naturfond.

D. 1. maj – 14. maj: Der udleveres gratis flyers i alle SPAR butikker med gode og konkrete råd til udrulning og pasning af vildere og mere mangfoldig natur i egne haver. Flyeren er udarbejdet med faglig rådgivning fra Den Danske Naturfond.

D. 4. maj – 18. maj: Der afholdes en landsdækkende konkurrence om at indsamle flasker til fordel for Danmark redder jord. Konkurrencen er for foreninger og klubber og kræver tilmelding. Den forening eller klub, der på landsplan indsamler og overfører det største samlede pantbeløb til indsamlingen, vinder et gavekort til SPARs butikker på 5.000,-. Læs mere om konkurrencen her og tilmeld dig her.

D. 15. maj – 23. maj: Der udleveres en gratis dyreplakat med dyrene kendt fra TV 2 i alle SPAR butikker. Plakaten udleveres eksklusivt i SPAR.

 

 

Flaskeindsamling

 

 

Når vi ønsker at gøre en forskel for fremtidige generationer, er det ikke alene gennem vildere natur. Naturen skal også være ren og et rart sted at være. Derfor samarbejder vi for 3. år i træk med Hold Danmark Rent om en renere natur. Læs mere om Ren Natur her.

LÆS TILBUDSAVISEN