Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

SPAR for fremtidige generationer

Mere end 34.000 kvadratmeter vild natur i Danmark!

Så meget blev det til, da SPAR igennem de seneste 6 uger samlede penge ind til vildere natur i Danmark.

Pengene blev indsamlet ved salg af frugt eller grøntprodukter  fra Grøn Balance eller Øllingegaard blomsterfrøblandinger i vores butikker. Og vores kunder gik til den. 188.212 kroner blev det til, som vi i SPAR valgte at runde op til en kvart million – eller 20.833 kvadratmeter opkøbt jord til vild natur i Danmark!

 

13.279 kvadratmeter vild natur i private haver

En del af indsamlingen kommer fra små blomsterfrøblandinger fra Øllingegaard – de samme blandinger, som er udsået i det græs, som  køerne spiser på Øllingegaards marker. Læs mere om Øllingegaard og urterne her. Salget af blomsterfrø har bidraget med opkøb af 1.845 kvadratmeter jord til vild natur. Når blomsterfrøene sås i haver, bliver disse samlet til yderligere 13.279 kvadratmeter vild natur i egne haver.

Vi ønsker fortsat at udbrede vild natur i Danmark. Da der stadig er blomsterfrøblandinger til rådighed i udvalgte butikker, kan de resterende hentes gratis, så længe lager haves. Hør nærmere hos din lokale SPAR.

 

Hvorfor Vild natur?

Hos SPAR har vi fokus på at bevare det danske dyreliv for fremtidige generationer. Det er nemlig i høj grad fremtidige generationer, som kommer til at mærke konsekvensen af at bestanden af vilde bier, sommerfugle og andre insekter er nedadgående, men også at fuglebestanden er lavere end nogensinde før. Derfor har vi i år valgt at donere penge ved TV 2s indsamlingsshow ”Danmark redder jord”, hvor pengene går ubeskåret til Den Danske Naturfond. Læs mere om hvad pengene skal bruges til HER

 

Ren Natur

I SPAR har vi ikke alene fokus på en vildere natur. Vi bidrager desuden til at holde naturen ren og pæn.  Det gør vi i samarbejde med Hold Danmark Rent om projektet ”Ren Natur”, hvor vi nu på 3. år, bidrager til at fjerne skrald i naturen. Du kan læse mere om om Ren Natur her.

 

LÆS TILBUDSAVISEN