Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Vind en bil

Vind en Toyota Yaris Hybrid

Lige nu kan du vinde en bil i SPAR SAMMEN. Deltag i konkurrencen ved at spille med i bil-spillet i appen*. Du kan blive fordelskunde helt gratis og spille med hver dag i appen for at øge dine chancer. 

Du kan hente SPAR SAMMEN appen, hvor du normalt henter dine apps. 

Se om du kan samle nok point ved at gribe logoerne i spillet og på den måde få nok point i spillet, for at få et lod i konkurrencen om en Toyota Yaris H1 Hybrid 1.5 til en værdi af 180.990 kr. 
Du kan spille med hver eneste dag fra 1. maj til og med 28. maj 2021.og på den måde sikre dig flere lodder og gøre dine vinderchancer større.  
 

Tilmeld dig SPAR SAMMEN og spil allerede med i dag: Send en SMS ”SPAR” til 1210 og download appen.

 

SPAR SAMMEN

 

* Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Du skal være min. 18 år for at deltage. Konkurrencen løber fra den 1. maj til og med den 28. maj 2021. Du kan spille med i SPAR SAMMEN-appen én gang om dagen i kampagneperioden. Der trækkes lod blandt alle kunder, som har deltaget i bil-spillet i appen og fået et lod i konkurrencen. Der trækkes 1 vinder af en Toyota Yaris H1 Hybrid 1.5 til en værdi af 180.990 kr. Vinderen kan selv vælge bilens farve og eventuelt ekstra udstyr for egen regning. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Bilen vil blive overrakt hos vinderens lokale SPAR. SPAR forbehol­der sig ret til at tage billeder ved overrækkelsen med henblik på offentliggørelse. Vinderen får senest besked i uge 23 via den e-mail eller det tlf.nr., som er oplyst. Hvis vinderen ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til at udtrække en ny vinder. Vinderens navn vil blive offentliggjort på spar.dk i et halvt år. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Toyota, Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen. 

LÆS TILBUDSAVISEN