Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Vintorvet

Hos din lokale SPAR købmand finder du et bredt og særligt udvalg af vine, som dækker et hvert behov. Vi tilbyder nemlig mere end 230 forskellige vine fra hele verden, hvoraf 12 af dem er økologiske vine. Det betyder, at du kan købe vin til forskellige lejligheder – fx hverdag, weekend, festlige begivenheder – eller hvis du synes, at det er tid til selvforkælelse. Find vores tilbud på vine i den aktuelle tilbudsavis.

Vi tilpasser vores udvalg efter årstiderne, så vi fx har et ekstra stort udvalg af rosé- og hvidvine til foråret og tungere rødvine til efteråret. Med vores brede vinudvalg har du noget at vælge imellem, og du finder vine i alle prisklasser.

 

Vineksperten har 3 gode råd til dig

#1 råd – Sådan opbevarer du vin

Opbevar altid dine vine kølige steder, hvor der ikke er direkte sollys. Varme og lys kan nemlig fremskynde nedbrydningen af tannin, som gør vinens levetid kortere. Det optimale er fx i en kælder eller i et skab, hvor temperaturen er omkring 13-14 °C – og helst liggende, så korkproppen holdes fugtig.

#2 råd – De rette temperaturer

Servér altid vine under rumtemperatur, så de virker friske:

• Rosé: 8-10°C

• Friske hvidvine: 10-12°C

• Fyldige hvidvine: 12-14°C

• Lette og frugtige rødvine: 12-14°C

• Kraftige og modne rødvine: 14-16°C

#3 råd – Sådan opbevarer du åbne vine

Har du åbnet en god vin og vil gerne gemme resten, kan du nemt opbevare den i køleskabet i et par dage. Har vinen stået i længere tid, kan du bruge resterne i madlavning – fx i kødretter eller pastaretter. Du kan også bruge resterne i en velkomstdrink blandet op med danskvand.

 

Hvis du har idéer til nye vine, som du gerne vil kunne købe hos din lokale SPAR, er du altid velkommen til at komme med input til din lokale købmand.

LÆS TILBUDSAVISEN