Fødselsdag

SPAR har fødselsdag – og det fejrer vi med masser af spændende konkurrencer!

I hele fire uger – fra d. 16. september til og med d. 14. oktober – finder du spændende konkurrencer i vores butikker og her på siden

Tæl kagerne og vind

Åh nej! Fødselsdagsbordet er gået helt i kage – og Gert har brug for din hjælp til at blive klar til den store fødselsdagsfest. Hjælp Gert ved at kigge i avisen og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til SPAR. Vi finder 5 vindere, når konkurrencen er slut. Se alle konkurrencebetingelserne nederst på siden*.

Se avisen

Kagekonkurrence

Deltag ved at indtaste dit svar og dine kontaktoplysninger nedenfor.

SPIN & VIND

Hver dag kan du spille med i SPAR SAMMEN om præmier for en samlet værdi af over 320.000 kr.** Du kan bl.a. vinde blandt i alt +11.000 dagligvarer eller være med i lodtrækningen om fede præmier fra Happydays, LEGOLAND, Lalandia, Aqua d'Or, Carlsberg og Royal Unibrew.
Læs mere her
SPAR SAMMEN SPIL

Hent vores fordelsapp SPAR SAMMEN

- og spil med om de mange fødselsdagspræmier allerede i dag
Læs mere her
Fordelsapp SPAR SAMMEN
Rabatmærker

Saml rabatmærker

Få et rabatmærke for hver 50 kr.***, du køber for i perioden d. 17. september til d. 14. oktober 2022. Saml mærker nok til at få 10, 15 eller 20% rabat på hele dit køb enten d. 10.-11. oktober eller d. 17.-18. oktober 2022. Hent dit samlehæfte i din lokale SPAR og kom i gang allerede nu.

Se alle betingelserne nederst på siden***.

Farvelæg og vind!

Hvad rimer mere på fødselsdag end farvestrålende kager? Besøg din lokale SPAR (link til find butik) og hent tegninger af skønne fødselsdagskager, som du kan farvelægge. Aflever tegningen hos din lokale SPAR senest d. 14. oktober - måske er du heldig og vinde en dejlig præmie. Se alle konkurrencebetingelserne nederst på siden****.

Tegne konkurrence
Ugens avis

Vi glæder os til at se dig i din lokale SPAR

Med masser af inspiration til dit næste indkøb
Find butik

Gerts kagebord er væltet

*Konkurrencen er ikke købsbetinget eller betinget af, at du giver samtykke til at modtage markedsføring. Du skal være min. 18 år for at deltage. Konkurrencen løber fra d. 17. september til og med d. 14. oktober 2022. Du deltager ved at tælle alle kagerne i avisen og indtaste dit svar i formularen ovenfor. Du kan kun deltage 1 gang pr. uge. Der trækkes i alt 5 vindere blandt alle korrekte besvarelser, som vinder et gavekort på 1.000 kr. til SPAR. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne af konkurrencen får direkte besked senest i uge 43. Hvis vinderen ikke senest 1 uge efter, har besvaret henvendelse fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til, at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk i et halvt år. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Dagrofa, SPAR butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa Aps er ansvarlig for konkurrencen. Konkurrencebetingelser kan læses på spar.dk/konkurrencer. 

SPIN & VIND

**Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Deltagelse kræver, at du har downloadet SPAR SAMMEN appen og oprettet en bruger med aktivt betalingskort. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med i SPAR SAMMEN appen én gang om dagen i kampagneperioden fredag d. 16. september til og med fredag d. 14. oktober 2022. Lander du på flagene, vinder du ét af de 11.922 præmieprodukter. Hver præmie har en værdi fra 8,95 kr. til 49,95 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon i appen, som du skal aktivere. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik senest 2 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien. Hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at vinde én af de 12 hovedpræmier. Hovedpræmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere af hovedpræmier får besked senest i uge 43 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk/konkurrencer i et halvt år. Den samlede præmieværdi for alle spillets præmier er 324.462 kr. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Vindernes oplysninger vil blive delt med hhv. Carlsberg Danmark A/S, Royal Unibrew A/S, Happydays, LEGOLAND eller Lalandia A/S, for at de respektive præmier kan fremsendes. Ansatte i Carlsberg Danmark A/S, Royal Unibrew A/S, Happydays, LEGOLAND, Lalandia A/S, Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

Enkelte butikker er ikke en del af spillet i SPAR SAMMEN-appen og det vil derfor ikke være muligt at indløse vundne præmier i følgende butikker:  

  • SPAR Hørve 

Rabatmærker

***Der gives rabat på køb for op til 2.000 kr. Der udløses ikke rabatmærker og rabat til debetkunder eller ved køb af spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak tilbud.

Farvelæg og vind

****Konkurrencen er ikke købsbetinget. Der trækkes lod om et gavekort til fx slik eller is til SPAR på 100,- blandt alle de indleverede tegninger hos den enkelte SPAR-butik. Vinderen får direkte besked senest uge 43, hvorefter vinderens navn vil blive offentliggjort i butikken. Når konkurrencen er slut, vil alle tegningerne blive destrueret i overensstemmelse med gældende lovgivning, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Præmien har en værdi á 100,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen udbydes af SPAR, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Kuponen kan indleveres i SPAR-butikken fra d. 17. september til og med d. 14. oktober 2022. Se øvrige konkurrencevilkår på spar.dk/konkurrencer. 

;