Fødselsdag

SPAR har fødselsdag

– og det fejrer vi med masser af spændende aktiviteter!

I hele fire uger, fra d. 16. september til og med d. 13. oktober, inviterer vi til fødselsdag i SPAR. I den anledning byder vi på en masse aktiviteter, som du har mulighed for at deltage i! Læs mere om aktiviteterne nedenfor.

Tæl kagerne og vind

Åh nej! Fødselsdagsbordet er gået helt i kage – og Gert har brug for din hjælp til at blive klar til den store fødselsdagsfest. Hjælp Gert ved at kigge i vores avis og deltag i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til SPAR. Vi finder 5 vindere, når konkurrencen er slut. Se alle konkurrencebetingelserne nederst på siden**.

Tæl her 

Kagebord

Deltag i konkurrencen ved at indtaste dit svar og dine kontaktoplysninger nedenfor.

Det store fødselsdagskagebord

Vil du gerne se, hvordan kagebordet så ud, før det væltede og gik helt i kage?

Så se vores video med Gert, som du finder her:

Spin og vind 

Hver dag kan du spille med i fordelsappen SPAR SAMMEN om præmier for en samlet værdi af over 200.000 kr*. Der udloddes +10.000 dagligvarer. Hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at vinde én af de 5 hovedpræmier ”Tøm en SPAR-butik på 2 min.”.

Hent appen

Spin og vind

Nemt og ligetil – masser af præmier

Drej lykkehjulet i SPAR SAMMEN hver dag i perioden fredag d. 15. september til og med fredag d. 13. oktober 2023, så er du med i konkurrencen om tusindvis af dagligvarer fra mange af vores gode samarbejdspartnere. Samtidig får du også automatisk et lod i konkurrencen om én af de 5 hovedpræmier ”Tøm en SPAR-butik på 2 minutter”.

Det eneste, det kræver for at deltage i SPIN & VIND, er, at du har downloadet fordelsappen, SPAR SAMMEN, og oprettet en bruger med aktivt betalingskort. Hvis du ikke er medlem af fordelsappen, kan du tilmelde dig i dag og deltage i konkurrencen. SMS SPAR til 1210 og hent appen*. Læs mere om de mange fordele, du får som medlem af SPAR SAMMEN her.

Hvad kan du vinde?

Drejer du lykkehjulet og lander på flagene, så vinder du ét af de 10.400 præmieprodukter fra vores gode samarbejdspartnere. Hver præmie har en værdi fra 14,95 kr. til 56,95 kr.

Hver gang du deltager, får du automatisk et lod i puljen om at vinde en af hovedpræmierne ”Tøm en butik på 2 minutter”. Den samlede præmieværdi er 239.560 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

*Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring via e-mail og pushbesked. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med i kampagneperioden d. 15.09.2023 til d. 13.10 2023.

Hent vores fordelsapp SPAR SAMMEN

- og spil med om de mange fødselsdagspræmier allerede i dag
Læs mere her
Fordelsapp SPAR SAMMEN
Skrabelod

Skrab og vind op til 50% rabat

Få et skrabelod for hver 100 kr.***, du køber for i perioden d. 16. september til d. 13. oktober 2023. Du kan skrabe 5, 10, 20 eller 50 % rabat, som du kan bruge på din indkøbstur i SPAR d. 23., 24. eller 25. oktober 2023.

Se alle betingelserne nederst på siden***.

Ugens avis

Vi glæder os til at se dig i din lokale SPAR

Med masser af inspiration til dit næste indkøb
Find butik

Konkurrencebetingelser

*Spin & Vind

Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og push beskeder. Deltagelse kræver, at du har downloadet SPAR SAMMEN appen og oprettet en bruger med aktivt betalingskort. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med i SPAR SAMMEN appen én gang om dagen i kampagneperioden fredag d. 15. september til og med fredag d. 13. oktober 2023. Lander du på flagene, vinder du ét af de 10.400 præmieprodukter. Hver præmie har en værdi fra 14,95 kr. til 56,95 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon i appen, som du skal aktivere. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik senest 2 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien. Hver gang du spiller med, får du automatisk et lod i konkurrencen om at tømme en SPAR-butik på 2 minutter. Hovedpræmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere af hovedpræmier får besked senest i uge 43 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk/konkurrencer i et halvt år. Den samlede præmieværdi for alle spillets præmier er 239.560 kr. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas privatlivspolitik, som kan læses på www.dagrofa.dk/om-dagrofa/privatlivspolitik-dagrofa. Ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.


Hovedpræmien: Alle 5 vindere af ”Tøm en butik på 2 min.” får senest besked i uge 43 via den e-mail eller det telefonnummer, som er oplyst. Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet, til at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort i et halvt år her.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas privatlivspolitik, som kan læses på www.dagrofa.dk/om-dagrofa/privatlivspolitik-dagrofa. Ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

 

**Tæl kager

Kagekonkurrencen er ikke købsbetinget eller betinget af, at du giver samtykke til at modtage markedsføring. Du skal være min. 18 år for at deltage. Konkurrencen løber fra d. 16. september til og med d. 13. oktober 2023.

Sådan deltager du: tæl alle kagerne i avisen og indtast dit svar i formularen ovenfor. Du kan kun deltage 1 gang pr. uge. Der trækkes i alt 5 vindere blandt alle korrekte besvarelser, som vinder et gavekort på 1.000 kr. til SPAR. Vinderne af konkurrencen får direkte besked senest i uge 43. Hvis vinderen ikke senest 1 uge efter, har besvaret henvendelse fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til, at udtrække en ny vinder. Vindernes navne vil blive offentliggjort på spar.dk i et halvt år.

Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas privatlivspolitik, som kan læses på www.dagrofa.dk/om-dagrofa/privatlivspolitik-dagrofa. Ansatte i Dagrofa, SPAR butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa Aps er ansvarlig for konkurrencen.

 

*** Skrabelodder

Du kan skrabe 5, 10, 20 eller 50 % rabat. Skrabelodder uddeles i perioden så længe lager haves. Der gives rabat på køb for op til 2.000 kroner. Et skrabelod kan kun bruges én gang, og hele stregkoden skal være synlig. Der udløses ikke rabat til debetkunder, ansatte i Dagrofa, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande eller ved køb af spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant samt ja tak-tilbud. Rabatten kan ikke kombineres med rabatter i SPAR SAMMEN-appen.

 

Se øvrige konkurrencebetingelser her.

 

;