Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Gul Pris – faste lave priser hver dag

GULE PRISER er din garanti for, at du hver dag året rundt kan finde et stort sortiment af udvalgte varer til faste lave priser hos din lokale SPAR købmand. Så behøver du ikke køre land og rige rundt for at få dagligvarer til discountpris – med den ekstra bonus, at du også kan få alle de andre varer du skal bruge samme sted.

For os betyder det at være lokal, at man tænker på sine naboer. På de unge. På de gamle. På dem midt i mellem. Og på at gøre deres hverdag så nem som muligt.

Det at være købmand er lidt mere nede på jorden. Det handler om at vide, hvilke varer man skal købe for at opfylde sine kunders behov. Og om at købe ind til priser, som kunderne vil betale.

I SPAR kæden kan vi dog gå et skridt videre. Fordi vi køber stort ind, kan vi nemlig sælge varer til priser, som du normalt skal køre langt for at finde. De varer kan du finde på hylderne med Gul Pris. Og så får du naturligvis den ekstra bonus hos din lokale SPAR købmand, at du også kan få alle de andre ting, du skal bruge uden at skulle køre land og rige rundt.

Find tilbuddene i ugens avis her

LÆS TILBUDSAVISEN