Gul Pris

Gul pris

Altid lav pris på de mest populære varer

Gul Pris kan du altid regne med

Gul Pris er en pris, der altid er der for dig. Og hvad skal det så betyde? Det betyder såmænd blot, at der findes mange forskellige slags priser så som "chokpris", "aggressiv pris" eller bare god gammeldags "halv pris". Og de er alle sammen gode priser, men kun så længe det varer. For den slags priser har det nemlig med at forsvinde hurtigt igen, og så er festen forbi. Sådan er det heldigvis ikke med Gul Pris.
Gul pris produkter

Altid lav pris på næsten 500 populære dagligvarer

Gul Pris er altid lav pris på næsten 500 populære dagligvarer hos din lokale SPAR-købmand. Og det gælder også, når det er kendte mærkevarer eller nogle af vores egne populære mærker. Det kunne være Gestus med de mange spændende hverdagsvarer, Grøn Balance med masser af økologi og svanemærkede pleje- og rengøringsprodukter eller First Price, som i forvejen er gode produkter til dig, der ikke vil betale for meget. Så selvom Gul Pris altid er lav pris, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

LÆS MERE HER

Find butik

Find din nærmeste SPAR

SPAR ligger i hele landet og vi er klar til at tage imod dig
Find butik

Vi sørger for prisen er lav – og bliver ved med at være det

Du skal kunne regne med, at Gul Pris altid er lig med lav pris. Derfor overvåger vi løbende normalprisen hos andre supermarkeder og discountbutikker og justerer vores egne priser, så du kan købe billigt ind hos din lokale SPAR-købmand. Du skal bare kigge efter Gul Pris, og så ved du, prisen altid er lav.

Og nogle gange er den faktisk endnu lavere, fordi varer med Gul Pris stadig kan komme på tilbud. Sagt på en anden måde er prisen altså enten lav eller meget lav! Derfor kan det stadig betale sig at studere vores tilbudsavis eller tilmelde dig SPAR Sammen, så de lave priser kan blive endnu lavere.

Gul Pris figur

Se alle de aktuelle tilbud

Ugens tilbudsavis byder på alt fra lækkert kød, Ugens PrisPris, frisk frugt og grønt og meget meget andet. Læs den
Lige her
Tilbudsavis

Gul Pris

En pris, der altid er der for dig.