Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Gul Pris

Gul Pris kan du altid regne med

Gul Pris er en pris, der altid er der for dig. Og hvad skal det så betyde? Det betyder såmænd blot, at der findes mange forskellige slags priser så som "chokpris", "aggressiv pris" eller bare god gammeldags "halv pris". Og de er alle sammen gode priser, men kun så længe det varer. For den slags priser har det nemlig med at forsvinde hurtigt igen, og så er festen forbi. Sådan er det heldigvis ikke med Gul Pris.

Altid lav pris på mere end 350 populære dagligvarer

Gul Pris er altid lav pris på mere end 350 populære dagligvarer hos din lokale SPAR-købmand. Og det gælder også, når det er kendte mærkevarer eller nogle af vores egne populære mærker. Det kunne for eksempel være Gestus med de mange spændende hverdagsvarer, Grøn Balance med masser af økologi og svanemærkede pleje- og rengøringsprodukter eller First Price, som i forvejen er gode produkter til dig, der ikke vil betale for meget. Så selvom Gul Pris altid er lav pris, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi sørger for prisen er lav – og bliver ved med at være det

Du skal kunne regne med, at Gul Pris altid er lig med lav pris. Derfor overvåger vi løbende normalprisen hos andre supermarkeder og discountbutikker og justerer vores egne priser, så du kan købe billigt ind hos din lokale SPAR-købmand. Du skal bare kigge efter Gul Pris, og så ved du, prisen altid er lav.

Og nogle gange er den faktisk endnu lavere, fordi varer med Gul Pris stadig kan komme på tilbud. Sagt på en anden måde er prisen altså enten lav eller meget lav! Derfor kan det stadig betale sig at studere vores tilbudsavis eller tilmelde dig SPAR Sammen, så de lave priser kan blive endnu lavere.

Find de aktuelle tilbud i ugens avis her.

Se filmen som præsenterer alle vores priser

 

LÆS TILBUDSAVISEN