Klik og køb med Spartid

Bestil dine dagligvarer online med SPARs klik og køb koncept. Med Spartid er online indkøb gjort nemt, og du bestemmer præcis, hvilke dagligvarer du bestiller, og hvor meget du handler for.

Bestil dagligvarer online med Spartid

Hos SPAR gør vi nu hverdagen endnu nemmere og sørger for, at du kan spare tid på dine indkøb. Flere af vores SPAR butikker tilbyder nemlig klik og køb, så du kan købe dagligvarer online. Med Spartid sørger butikken for, at dine varer bestilt online enten pakkes til afhentning i butikken, eller at du får levering af dagligvarer direkte til din dør. Valgmulighederne afhænger af, hvad din lokale SPAR butik tilbyder.

Spar tid

Nem levering af dagligvarer

Spartid er vores måde at gøre din hverdag lettere ved at tilbyde indkøb af dagligvarer online. Med vores klik og køb koncept er det nemt for dig at foretage online indkøb hjemmefra og få levering af dagligvarer lige til døren. Når du ved bestilling vælger levering, er du sikker på at få dine dagligvarer leveret på den ønskede dag og i det ønskede tidsrum. 

Ikke alle vores SPAR butikker tilbyder indkøb med levering. På oversigten nedenfor kan du se alle de butikker, der i øjeblikket er en del af Spartid. Find og klik på en SPAR nær dig for at se butikkens muligheder for afhentning og levering. Her kan du også let bestille dine dagligvarer online. 

Læs hvordan du gør herunder. 

SPAR plastikposer

Bestilling af dagligvarer online hos SPAR

  1. Klik på den ønskede SPAR, og bestil dine dagligvarer online. 
  2. Vælg om du ønsker at afhente dine varer i den valgte butik eller få levering af dagligvarer til døren. 
  3. Tilføj dato og tidsrum. 
  4. Din lokale SPAR finder varerne og pakker dem til dig. 
  5. Afhent dine varer i butikken i det valgte tidsrum eller få levering af dagligvarer til døren. 
Find butik

Find butik

SPAR ligger i hele landet og vi er klar til at tage imod dig
Find butik
;